Grupe de fete și pentru copii cu autism la Școala de Fotbal Șoimii Dunăreni

40
Pe lângă grupele de băieți Școala de Fotbal Șoimii Dunăreni are în plan extinderea cu înființarea grupelor de fete, dar de grupe special create pentru copii cu autism. Despre înființarea grupelor de fete președintele clubului, Paul Voicu a vorbit  la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM. ”Noi am început să primim fete la antrenamente, avem la grupa de inițiere de la Școala 12, acolo pot veni părinții cu fete. Nu avem, momentan, o grupă de vârstă exactă, dar în funcție de numărul fetelor venite vom face atunci și grupe”, a spus Paul Voicu. 

Legat de înființarea grupelor pentru copiii cu autism președintele șoimilor a spus că în această vară se vor demara și aceste grupe. ”Cred ca în această vară vom face și aceste grupe, încă lucrăm pentru că nu este ușor trebuie să facem acest lucru în parteneriat cu specialiștii din domeniu, așteptăm niște feedback – uri după care vom anunța când vom avea ceva concret”, a declarat Paul Voicu. 

Cei care doresc să se alăture grupului de la Șoimii Dunăreni o pot face la terenurile de la Școlile 22 și 12, conform președintelui Paul Voicu. ”Copii se pot înscrie la Școala numărul 22, cei mai mici dintr ei, la Școala 12, acolo avem o grupă de inițiere, pentru copii foarte mici, care pun pentru prima dată piciorul pe minge. În rest ne pot găsi pe pagina de facebook a clubului, acolo găsesc toate detaliile, ne pot contacta oricând”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal