Liviu Ciubotariu: ”La nivel de Copii și Juniori am avut campioane diferite”

49
La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, președintele Asociației Județene de Fotbal Galați,. Liviu Ciubotariu, a vorbit despre campioanele județene la nivel juvenil. ”La nivel de Copii și Juniori am avut campioane diferite. La categoria de vârstă sub 13 ani s-au impus Șoimii Dunăreni după o luptă echilibrată, au fost trei echipe care s-au luptat, Șoimii Dunăreni, Școala de Fotbal Oțelul Galați și Suporter Club Oțelul Galați. Diferența fiind făcută de o victorie a Șoimilor Dunăreni în jocurile dintre cele trei. O festivitatea foarte frumoasă organizată de cei de la Șoimii Dunăreni, la care am participat, unic în Galați, ceea ce au făcut cei de la Șoimii Dunăreni. Din păcate, mai departe, la turneul zonal, nici Șoimii Dunăreni, care au dat peste Viitorul Constanța, un adversar foarte foarte greu de depășit. Deși rezultatul făcut, au pierdut cu 0 – 5, pare foarte mare, dacă amintim celelalte rezultate de la turneul zonal, Viitorul a învins, cu scorul 10 – 0, Luceafărul Brăila și 12 – 1 Pro Sport Focșani. Din ce am înțeles chiar au reușit să fie egal 0 – 0 până în minutul 20.  este totuși un rezultat destul de bun pentru acestă echipă. Nu a reușit nici una dintre cele două echipe să ajungă la turneul semifinal”.  

La fel ca cei de la Șoimii Dunăreni și celelalte campioane județene nu au reușit să treacă de zonă, grupările gălățene au fot eliminate din competiie de echipe din Constanța. ”Nici la categoria de vârstă sub 11 ani nu au reușit, Junior Galați și Liceul Sportiv. Junior a pierdut la Constanța, cu Academia Farul Constanța, echipa din Constanța se califică la turneul semifinal, dar nu participă. E păcat că ai noștri nu au putut să treacă de această echipă și să ajungă la turneul semifinal”. 
”De asemenea la U 15 am avut o performață destul de bună a celor de la Metalosport Galați, antrenor Ion Basalîc, care la fel au dat peste Viitorul Constanța, un obstacol greu de trecut. Au jucat în finala turneului zonal,  au condus cu 2 – 0 la pauză și până la jumătatea reprizei a doua, pierzând pe final cu 2 – 4”, a încheiat Liviu Ciubotariu.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal