Memorialul ”Vasile Lehădus” s-a disputat în prezența președintelui FR Box și a maestrului Titi ”Prosop”

80
Vineri și sâmbătă, la Patinoarul Dunărea, s-a desfășurat ediția a doua a memorialului ”Vasile Lehăduș”. Despre coordonatele evenimentului a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, unul dintre organizatorii evenimentului Florin Mirea, președintele Fundației Sportul Gălățean. ”Anul acesta Fundația Sportul Gălățean a avut onoarea să organizeze ediția a doua a Memorialului ”Vasile Lehădus”, turneu organizat în memoria lui Vasile Lehăduș, un mare sportiv gălățean, un mare om care din păcate nu mai este printre noi. Vineri a avut loc ceremonia de începere a galei la Patinoar, am avut un număr de 70 de sportivi. A fost prezent și domnul președinte al Federației Române de Box, Vasile Cîtea, și domnul Alec Năstac, vicepreședintele FR Box, care recent a fost făcut cetățean de onoare al municipiului Galați”. 
Florin Mirea a remarcat prezența la competiție a maestrului Titi Tudor, supranumit Titi ”Prosop”, primul antrenor al lui Leonard Doroftei – fost campion mondial. ”La competiție au participat sportivi de  la CSM Dunărea, CSM Brăila, CSA Steaua București, CSM Ploiești, CS Farul Constanța, CS
Dinamo București, dar și sportivi din Republica Moldova – Regiunea
Autonomă Găgăuzia. La turneu, cu sportivii de la Ploiești, a fost alături de noi și maestrul Titi ”Prosop”, iar în prima zi a competiției au fost prezente și fostele glorii ale Galațiului, o idee foarte bună pentru cei care i-a invitat, ne-a făcut plăcere să ne întâlnim cu fostele glorii ale Galațiului”
, a încheiat Florin Mirea.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal