Miercuri se decid finalistele Cupei. Manșa retur din semifianle se joacă pe ”Siderurgistul” și ”Dunărea”

30
În faza județeană a Cupei României se vor disputa miercuri, 13 iunie, jocurile retur din semifinalele Cupei României, ambele jocuri fiind programate să se dispute la Galați pe stadionul Dunărea și pe Siderurgistul.

Proaspăta campioană din Liga a IV-a, CSU ”Dunărea de Jos”, va juca de la ora 18.00, pe stadionul Dunărea, cu cei de la Muncitorul Ghidigeni. După victoria de la Ghidigeni, scor 6 – 1, studenții profesorului Cătălin Savu  au de îndeplinit o formalitate pentru a obține calificarea în ultimul act al Cupei, chiar și cu o remiză campionii se vor califica în finală.

În cealaltă confruntare pentru un loc în finala Cupei se vor întâlni Zimbrul Slobozia Conachi și Unirea Braniștea. Duelul dintre cele două echipe este programat pentru ora 18.30, pe terenul sintetic al stadionului Siderurgistul. Cele două adversare din semifinale au jucat în finala competiției sezonul trecut, iar gruparea din Slobozia Conachi, vicecampioana en-titre din Liga a IV-a, s-a impus cu scorul 7 – 6, după executarea loviturilor de departajare, la finalul celor 90 de minute scorul era egal 2 – 2. În tur, la Braniștea, gazdele de la Unirea s-au impus cu scorul 5 – 4, după ce la pauză ”zimbrii” conduceau cu 4 – 3.           

Învingătoarele din cele două semifinale vor obține calificarea în finala Cupei României – faza județeană Galați. Finala se va disputa duminică, de la ora 11.00, pe stadionul ”Nicu Nour”, din Ivești. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal