Mihai Ciobanu: ”Sunt patru jucători proveniți de la Centrul de Copii și Juniori care vor începe pregătirile cu lotul mare”

30
sursa foto: SC Oțelul

Șeful Centrului de Copii și Juniori de la SC Oțelul, Mihai Ciobanu, a făcut, la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, o scurta radiografie a situației de la sectorul juvenil al clubului gălățean. ”N-aș vrea să fac aprecieri care să nu convină, dar ce am găsit, am găsit de când am preluat ca și antrenor coordonator centrul de Copii și Juniori. Grupele A și B cu un lot de jucători, juniorii A undeva la 19 jucători dintre care cei care erau în an terminal de juniorat, născuți în anul 1999, șapte jucători, foarte mulți. Juniorii B jucau cu handicap de vârstă, în campionatul 2001 și mai mici, erau născuți în anul 2002 și mai mici. În momentul în care vorbești de un junior nu trebuie să vorbește la felul cum arată astăzi, ci la felul în care poate arăta peste doi ani sau peste trei ani, când respectivul junior poate fi un potențial fotbalist al echipei de seniori. Din punct de vedere matematic, să spun așa, din 7 jucători care au terminat junioratul noi o să oprim doi – trei, maxim trei, care pentru început vor face parte din lotul lărgit de pregătire al echipei de seniori și rămâne la latitudinea antrenorilor de la echipa de seniori, a lui Alexandru, și la posibilitățile pe care respectivii jucători le arată ca find soluții pentru viitorul campionat”.

Antrenorul coordonator al Centrului de Copii și Juniori a anunțat că în prima fază a pregătirilor echipei de seniori în lot vor fi cooptați patru jucători ce au terminat junioratul la clubul suporterilor. ”Sunt câțiva copii talentați, este un copil, Andrei Munteanu, care a fost în pregătire cu echipa, a și marcat câteva goluri foarte frumoase în campionatul de juniori. Mai sunt copii la fel de talentați, George Iancu, Mihai Petică, de asemeni, portarul Enache, sunt patru jucători născuți în anul 1999 care vor începe pregătirile cu lotul mare. Rămâne de văzut dacă vor confirma, fiecare va avea șansa lui”, a încheiat Mihai Ciobanu.            

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal