RCM Galați a încheiat pe podium ”Belgrad Winner Tournament”, rugby în 7

47

Campioana din Divizia Națională de Seniori, rugby în 7, din urmă cu două ediții, Rugby Club Municipal Galați a participat la finalul săptămânii trecute la turneul internațional ”Belgrad Winner Tournament”, rugby în 7. Turneul a fost organizat în capitala Serbiei cu prilejul împlinirii a 100 de ani de rugby în Serbia. Alături de gruparea gălățeană la turneu au mai participat echipe din: Serbia, Scoția, Cehia, iar din România au mai jucat cei de la CS Năvodari. 
Gruparea gălățeană a avut o comportare bună la turneul din Serbia, competiția a fost încheiată de RCM Galați pe locul trei. După înfrângerea la limită, scor 21 – 22 cu cei de la CS Năvodari din debutul turneului, gruparea gălățeană a obținut patru victorii consecutive: 42 – 0 cu cehii de la Rugby Club Zlin, 36 – 12 în jocul cu Serbia 7’s, echipa națională de rugby în 7 a Serbiei, 9 – 0 cu sârbii de la Vojvodina Rugby Club (Serbia) și 31 – 0 cu cei de la Rugby Club Vrsac (Serbia). Pe lângă înfrângerea cu colegii din competiția internă echipa gălățeană a mai pierdut un joc, scor 12 – 17 cu scoțienii de la Heriot’s Rugby Club Scotland. Cele două echipe care au învins gălățenii în cadrul turneului au depășit gruparea gălățeană în clasament, astfel că RCM Galați a încheiat ”Blegrad Winner Tournament” pe locul trei.

Lotul deplasat în Serbia de RCM Galați

La turneul din capitala Serbiei Rugby Club Municipal Galați a folosit lotul:  Gabriel Partenie, Cristi Boboc, Serghei Budaian, Adrian Adam, Mitică Trandafir, Daniel Costel Dușacovschi, Samoil, Toma, Lăcătuș. Antrenorul gălățenilor la turneul din Serbia a fost Dan Vlismas, iar managerul grupării gălățene a fost Marius Secuianu
Pentru RCM Galați urmează meciurile din Divizia Națională de Seniori, rugby în 7. În actuala ediție a competiției de rugby în 7 vor fi trei turnee ce se vor disputa la datele: 25 august, 1 septembrie, 9 septembrie, cel mai probabil unul dintre turnee va avea loc la Galați. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal