Studenții, aproape de promovare la Făurei. Arbitrii au influențat scorul final al barajului

31
Echipa Universității ”Dunărea de Jos” Galați – campioana județului Galați a ratat de puțin promovarea în Liga a III-a. După înfrângerea, scor 0 – 4, de pe teren propriu din manșa tur a barajului cu CS Făruei, studenții au fost la un pas să întoarcă soarta promovării în meciul retur disputat la Făurei. 
Gălățenii s-au impus cu scorul 4 – 3 în meciul retur, după ce la pauză echipa pregătită de profesorul Cătălin Savu conducea cu scorul 3  – 1.  În partea secundă studenții au condus cu 4 – 1, scor la care au ratat golul promovării din situație singur cu portarul. Echipa gălățeană a marcat și un al cincilea gol în jocul de la Făurei, în primul minut al jocului, dar anulat de arbitri. Aceeași arbitri au introdus în joc echipa din Făurei, la scorul 4 – 1 au validat un gol din ofsaid al gazdelor, iar mai apoi le-a acordat mult prea ușor o lovitură de pedeapsă, la o cădere în careu a lui Stelian Nicoliță. Golurile studenților de la Făurei au fost marcate de: Constantin Chiciuc (două), Adrian Grigoraș, din lovitură de pedeapsă, și Gheorghiță Țuiu.

”Am demonstrat că rezultatul meciului tur a fost unul mincinos. Dacă jucam în deplasare meciul tur acum ne bucuram de promovarea în Liga a III-a. La scorul 4 – 1 cei de la Făurei erau terminați, au stat numai pe jos. Toată lumea prezentă la meci a apreciat evoluția noastră. Din păcate și-au bătut joc de o echipă de studenți”, ne-a spus la finalul jocului profesorul Cătălin Savu antrenorul studenților.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal