Studenții au picat examenul de maturitate

45
Aflați în fața celui mai important meci de la reînființare echipa de fotbal a Universității ”Dunărea de Jos” a cedat fără drept de apel mașa tur a barajului de promovare în Liga a III-a. CSU ”Dunărea de Jos” a pierdut cu scorul  0 – 4 jocul cu campioana județului Brăila, CS Făurei, meci decis de frații Nicoliță, Stelică și Bănel. 
La pauză oaspeții jocului de pe stadionul Oțelul au intrat în avantaj, scor 2 – 0. Brăilenii au  deschis scorul rapid, în minutul 8, prin Stelică Nicoliță a marcat cu un șut din interiorul careului de 16 metri. Studenții nu au reușit să pună în pericol poarta oaspeților în prea multe rânduri, Vlad Antofe a trimis din cădere spre poartă, iar căpitanul Adrian Grigoraș a căzut în careu, dar arbitrul Lucian Rusandu a lăsat jocul să continue. Echipa din Făurei și-a dublat avantajul spre finalul primei reprize, minutul 38, Stelică Nicoliță a reușit dubla.  La reluare chiar dacă profesorul Cătălin Savu a făcut câteva schimbări în echipă, tot oaspeții s-au aflat la cârma jocului. Studenții au bifat prima oportunitate la poarta adversă, Grigoraș a trimis pe lângă poartă din lovitură liberă. Soarta jocului, și probabil a promovării, a fost decisă cu aproape 15 minute înainte de final. Stelică Nicoliță a fost faultat în careu, iar fratele acestuia, Bănel Nicoliță, a transformat penalitatea și a urcat scorul la 3 – 0. Nici la 0 – 3 studenții nu au reușit să pună în prea mare pericol poarta adversă, Grigoraș și Anastasie, din lovitură liberă, au fost cel mai aproape de a amenința buturile adverse. Scorul final  0 – 4 a fost stabilit de echipa din Făurei cu opt minute înainte de final, fundașul Antofe a pierdut mingea în preajma careului propriu, brăilenii au recuperat, iar Viorel Gheorghe a marcat din interiorul careului.   
CSU: Nicu Măstăcan – Alexandru Stancu, Vlăduț Antofe, Ionuț Florea, George Iacob, Adrian Anastasie (Lucian Ignat), Daniel Dajbog (Bogdan Popov),  Gheorghiță Țuiu (Cosmin Gârleanu), Constantin Chiciuc (Alexandru Perju), Adrian Grigoraș. Antrenor: Cătălin Savu. 
CS Făurei: George Tudor – Marius Moroianu, Alexandru Cotigă, Adrian Coman, Ionuț Grozea, Marius Baciu, Bănel Nicoliță, Dan Perca, Marian Mîță, Marius Tudose, Stelică Nicoliță. Au mai jucat: Viorel Gheorghe, Valentin Ion, Ionuț Huțu. 
Manșa retur a barajului de promovare în Liga a III-a este programată să se dispute peste o săptămână, 30 iunie, la Făurei. Pentru a promova în eșalonul superior studenții au nevoie de o minune, victorie 5 -0! sau la cinci goluri diferență.      
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal