Suspans prelungit în lupta pentru titlul din Liga a IV-a

40
Campioana județeană, câștigătoarea Ligii a IV-a, se va decide în ultimul meci al sezonului. După ce s-au disputat jocurile din etapa a 26-a, ultima conform programării inițiale, lupta pentru titlu este deschisă, iar Zimbrul Slobozia Conachi și CSU ”Dunărea de Jos”, sunt în fruntea clasamentului, dar departajate de golaveraj. În etapa a 26-a Zimbrulș Sloboia Conachi a învins cu scorul 4 – 0 Viitorul Umbrărești, în timp ce studenții de la Universitatea ”Dunărea de Jos” au trecut cu scorul 5 – 0 de Victoria Independența. 
În celelalte jocuri ale etapei Gloria Ivești a urcat pe ultima treaptă a podiumului după victoria, scor 3 – 0, în dauna celor de la Quantum Qlub Galați, rezultat omologat de Comisia de Competiții AJF Galați, Unirea Braniștea a remizat, scor 1 – 1, pe terenul celor de la Avântul Vânători, în urma remizei de la Vânători echipa din Braniștea a coborât pe locul patru, Muncitorul Ghidigeni a învins cu scorul 3 – 0 Agrostar Tulucești, iar Avântul Drăgănești și Viitorul Costache Negri au realizat cel mai spectaculos joc al etapei încheiat cu victoria gazdelor cu scorul 6 – 5.
Înaintea etapei restante Zimbrul Slobozia Conachi conduce cu 61 de puncte din 23 de jocuri, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul doi CSU ”Dunărea de Jos”, 61 de puncte, 23 de jocuri, cele două echipe sunt departajate de golaveraj, Zimbrul 130 – 28, CSU 111 – 16, la finalul sezonului studenții sunt favoriți să joace barajul de promovare în eșalonul superior datorită meciurilor directe.  Gloria Ivești, cu 53 de puncte, este pe locul trei, iar pe patru a coborât campioana de toamnă Unirea Braniștea cu 52 de puncte. 
Sezonul din Liga a IV-a se va încheia cu etapa a 16-a, restantă din finalul lunii martie. Cel mai important joc al etapei se va juca la Braniștea între Unirea și CSU ”Dunărea de Jos”, dacă vor învinge campioana de toamnă studenții vor câștiga titlul în Liga a IV-a Galați, indiferent de rezultatele din celelalte jocuri. Celelalte jocuri ale etapei: Muncitorul Ghidigeni – Zimbrul Slobozia Conachi, Agrostar Tulucești – Gloria Ivești, Victoria Independența – Viitorul Costache Negri, Quantum Club Galați – Juventus Toflea ( meciul se va juca sâmbătă, 9 iunie, de la ora 12.00), și Viitorul Umbrărești – Avântul Drăgănești (jocul se va disputa duminică, 17 iunie). 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal