”Trei legende din 50 e cam puțin”

46

Suporter Club Oțelul Galați este continuatoarea vechiului club Oțelul, însă în cadrul actualului proiect activează doar trei legende, (Adrian Sălăgeanu, Tudorel Pelin și Sorin Haraga), din cele 50 desemnate de suporterii gălățeni în finalul anului 2014. Două dintre legende, Stelian Bordeianu și Cristi Munteanu, au comentat acest aspect la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM.

”Cred că e cam puțin doar trei legende din cele 50, văzând ce se întâmplă pe la celelalte cluburi, ne uităm la Farul, la Petrolul, la U Cluj, am văzut foarte mulți foști jucători importanți în conducerea echipei sau care ocupă diferite funcții în club. Trebuie să știi cum șă-i și atragi, nu vine nimeni singur. Fiecare fost jucător mai important are personalitatea lui, are orgoliul lui, vrem, nu vrem, ăștia suntem oameni. Atunci trebuie găsită o modalitate de ai atrage. Eu mai convinsesem, mai fusese Vali Ștefan, Tănase, Tofan, dar, nu știu, din diferite motive nu i-am mai găsit. Plus că au și ei locurile lor de muncă, nu poți să stai, trebuie să îți întreții familia, asta e viața”, a spus Stelain Bordeianu. 

Cristi Munteanu, un alt portar de legendă a spus: ”Trei legende din 50 prezente în club este foarte puțin. Pentru binele clubului este bine să ai cât mai mulți foști jucători care în anumite perioade, când au jucat ei, au pus suflet pentru această echipă, au experiență, înțelepciune de viață, pentru că au o vârstă, și nu poți fără ei. Aici, probabil, s-a greșit, nu au avut posibilități financiare, cu toate că mă îndoiesc, vorbesc acum din punctul meu de vedere, aș fi cerut ceva să ajut cu un sfat sau cu orice se putea și nu cred că un Tofan, un Maleș, Tănase ar fi perceput bani pentru niște servicii pe care la faci pentru echipa ta pe care o iubești”. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal