Voința Cudalbi – campioană în Liga a V-a

107
 
După ce s-au disputat jocurile din etapa a 22-a în Liga a V-a Galați, al doilea eșalon județean, se cunoaște echipa campioană. Voința Cudalbi a  învins în ultima etapă, scor 4 – 0, pe teren propriu Siretul Piscu și a devenit matematic campioană în Liga a V-a. Echipa din Cudalbi are șapte puncte mai mult decât principala urmăritoare, Mălina Smârdan – campioana ultimelor două ediții, și nu mai poate fi ajunsă de gruparea din Smârdan în cele două jocuri pe care le mai are de disputat.  În etapa a  22-a Mălina Smârdan a învins cu scorul 9 – 2 Inter Tudor Vladimirescu. Celelalte rezultate din etapa a 22-a, ultima conform programării inițiale, ACS Lascăr Schela – Voința Cișmele 6 – 0, Flacăra Pechea – Avântul matca 2 – 3, Zorile Grivița – Foresta Șendreni 2 – 4. 
În clasament Voința Cudalbi conduce cu 52 de puncte, proaspăta campioană are șapte puncte mai mult, dar și un joc în plus față de echipa de pe locul doi Mălina Smârdan, 45 de puncte, 20 de jocuri, podiumul Ligii a V-a este completat de Avântul Matca, 37 de puncte, 21 de jocuri. 
Chiar dacă s-au disputat jocurile din ultima etapă echipele din Liga a V-a mai au de susținut jocurile din etapa a 13-a, restantă din luna martie. Etapa restantă se va juca duminică, 10 iunie, după programul: Voința Cudalbi – Inter Tudor Vladimirescu, Flacăra Pechea – Foresta Șendreni, ACS Lascăr Schela – Zorile Grivița, Unirea Hanu Conachi – Voința Cișmele, Siretul Piscu – Prutul Vlădești, Mălina Smârdan – Avântul Matca. Pe lângă jocul din etapa a 13-a cu cei de la Matca campioana ultimelor două ediții, Mălina Smârdan mai are de jucat meciul din etapa a 12-a de pe terenul celor de la Voința Cișmele. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal