Alex Ciobanu: Oțelul de azi este fondat de membri socios, asta face ca acest club să fie sănătos, din punct de vedere al managementului

20

În direct la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, antrenorul principal de la Oțelul, Alexandru Ciobanu, a declarat că proiectul SC Oțelul va continua și în sezonul ce va începe în luna august, asta în ciuda zvonurilor apărute în oraș. ”În ultima perioadă au fost lansate tot felul de zvonuri, nu știu cum, nu știu de unde, că echipa va dispărea, multe povești, să spun așa. Nu, echipa nu va dispărea, Oțelul Galați de azi este fondat de membri socios, care ne dorim să fie cât mai mulți, așteptăm să fie cât mai mulți socios, pentru că asta face ca acest club să fie sănătos, din punct de vedere al managementului. Din ce știu, din ce am înțeles, premizele sunt pozitive, nu va dispărea finanțarea, nu cred că își dorește cineva din orașul Galați să dispară Oțelul Galați. Nu ne-ar face cinste acest lucru, nimănui din acest oraș. Sper ca lucrurile să fie în regulă nu doar pentru Oțelul ci pentru tot sportul gălățean, pentru că suferim din acest punct de vedere. Dacă ne uităm la alte orașe ce finanțare are sportul, e de apreciat și de învățat ce fac, vorbesc aici pentru tot sportul gălățean. 

Aș vrea să fie cât mai multe cluburi care să construiască performanța într-un mod sănătos, să privească foarte corect lucrurile și ce au de făcut, dar nimic nu se poate fără bani. Eu cred  că nu vor fi probleme. Știu că și domnul președinte a fost la conducerea orașului, am văzut declarația dânsului, sunt ferm alături de noi”, a spus Alex Ciobanu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal