Arbitrii gălățeni au terminat pe trei Cupa Moldovei. ”Este cea mai slabă performanță pe care o obținem”

59
Recent selecționata arbitrilor gălățeni a participat la Cupa Moldovei, ediția a V-a. Spre deosebire de precedentele ediții ale competiției, în care gălățenii au fost campioni sau au terminat pe locul doi, la ediția din acest an arbitrii gălățeni au terminat pe locul trei.  
”Este cea mai slabă performanță pe care o obținem la Cupa Moldovei, din păcate. Am avut doi ani locul întâi, un an locul secund și acum e locul trei, pentru noi e un eșec. Au fost două zile de competiție, pentru prima oară nu au mai fost grupe, s-a jucat în stil campionat fiecare cu fiecare. De obicei erau opt echipe, se făceau două grupe de patru echipe, acum nu au venit Brăila și Neamț și s-a jucat fiecare cu fiecare. Au fost trei meciuri sâmbătă, pe care le-am câștigat fără probleme, și apoi urmau meciurile de duminică. Știam că meciul cu Iașiul va fi cel mai greu. Am pierdut surprinzător cu Bacăul, o echipă cu care dacă mai jucăm de zece ori o batem de unșpe. Asta a fost, apoi a fost egal cu Iașiul, în așa zisa finală, și am ieșit pe locul trei în clasament”, a spus Liviu Ciubotariu, președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM. 
Cauza locului trei ocupat de arbitrii gălățeni a fost accidentarea unuia dintre jucătorii de bază a echipei. ”S-a și accidentat Daniel Gîță sâmbătă, el este și jucător activ al Oțelului, în poarta Bacăului era Emil Voicu, băiatul președintelui de la Aerostar, fratele lui este team manager la Aerostar. Daniel Gîță ne spunea că își dorea să-i dea gol lui Voicu. Din păcate nu a putut să joace acel meci, poate și de asta am pierdut acel meci cu Bacăul”, a încheiat Liviu Ciubotariu.         
La competiția de la Bacău arbitrii gălățeni au înregistrat rezultatele: 1 – 0 cu Suceava, 3 – 1 cu
Botoşani, 4 – 2 cu Vaslui, 1 – 4 cu Bacău şi 1 – 1 cu Iaşi. Lotul de arbitri gălățeni a fost: Alex Burloiu – Adrian Cojocaru, Daniel
Vlase, Ionuţ Constantinescu, Daniel Băraru, Ionuţ Cojocaru, Andrei Toma, Daniel Gâţă, Ionuţ Bozean, Răzvan Beldiman.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal