CSU Danubius s-a reunit cu trei noutăți în lot

29
Echipa feminină de handbal a reluat luni pregătirile pentru noua ediție a Ligii Florilor. La prima ședință de pregătire s-au prezentat 18 jucătoare, trei dintre ele sunt transferate recent: Lăcrămioara Cîlici, 27 de ani, extremă stânga, jucătoare gălățeană ce a evoluat la juniori la Galați, la HC Oțelul, iar apoi a mai trecut pe la Știința Bacău și CSM Roman, cu ambele grupări a jucat în Liga Națională, Andreea Pătuleanu, 26 de ani, inter, a jucat sezonul trecut la HCM Slobozia în Liga Florilor, dar și lituanianca Marija Gedroit, 31 de ani, jucătoare ce a evoluat sezonul trecut în Germania la Bayern Leverkusen, iar în cariera ei a mai evoluat în Cehia, Polonia și Ungaria. 
”După primul antrenament de la Galați este foarte bine, am mai jucat la Galați, dar la nivelul junioarelor, mă bucur nespus de mult că mă întorc acasă, mi-am dorit foarte mult să mă întorc acasă”, a spus la primul antrenament Lăcrămioara Cîlici. 
Din lotul cu care a evoluat sezonul trecut pentru CSU Danubius nu vor mai juca: Nicoleta Safta, Dajana Jovanoska, Andrea Mihart și Andreea Beleska. În prima etapă din noua ediție a Ligii Florilor CSU Danubius va juca pe terenul nou promovatei Minaur Baia Mare, în jurul datei de 2 septembrie. Până atunci gruparea gălățeană va participa la mai multe turnee de pregătire printre care unul și la Galați.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal