Florin Ignat: În 20 de ani de futsal nu am văzut public ca la Galați

55

Florin Ignat renunță la cariera de jucător

Vicecampionii de la United au reluat pregătirile pentru noul sezon competițional. Antrenamentele vicecampionilor sunt conduse în acest sezon de tehnicianul gălățean Florin Ignat, fostul antrenor – jucător de la Autobergamo Deva, echipă cu care a câștigat titlul în Liga I, chiar în fața celor de la United în sezonul 2015 – 2016. Deși are în palmares un titlu ca antrenor – jucător la United Florin Ignat va renunța la cariera de jucător pentru a se putea concentra asupra părții tehnice.     

”Sunt foarte bucuros că m-am întors în sfârșit acasă. Cred că era momentul să renunț la activitatea de jucător, pentru că chiar nu se poate să le facă pe amândouă. O să fiu doar antrenor, cred cu tărie în această echipă, vă spun sincer, nu veneam dacă nu aveam convingerea că se poate obține mai mult decât s-a obținut până acum. Primul meu obiectiv, vă spun sincer, este Supercupa. Vreau să o câștigăm pentru că vreau să aducem primul trofeu al clubului. Dacă o să aducem primul trofeu cu siguranță o să vină și altele. Sunt încrezător în băieți, am găsit aici un grup unit, cu siguranță noile achiziții ne vor ajuta la îndeplinirea obiectivelor”, a spus Florin Ignat la prima conferință de presă a sezonului. 

Publicul de la Galați  – remarcatul lui Florin Ignat

La conferința de presă de prezentare la noua s-a echipă Florin Ignat a ținut să remarce publicul gălățean prezent la meciurile United, în special la cele două finale cu Autobergamo Deva și Informatica Timișoara. ”Publicul pe care l-am văzut aici la Galați, vă spun sincer, la cele două finale care s-au jucat aici, cu Deva și Timișoara, în aproape 20 de ani de futsal, cu siguranță, nu am văzut așa ceva. Cred că a fost cea mai frumoasă atmosferă și anul trecut și acum doi ani”, a spus Florin Ignat despre atmosfera din Polivalentă la meciurile vicecampionilor.          
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal