Liviu Ciubotariu: Din ce știu se schimbă seriile în Liga a III-a

41

În direct la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a vorbit despre posibila componență a seriei echipelor gălățene din Liga a III-a, Oțelul și Sporting Liești, din sezonul viitor. ”Din
ce știu eu se vor schimba și  seriile. Vor veni în seria I echipele din
Buzău, Metalul Buzău, CSM Râmnicu Sărat și noua echipă SCM Gloria Buzău,
care este echipa orașului, județului,  susținută fantastic
acolo. Am auzit de un buget de un buget de 20 și ceva de miliarde. Probabil un adversar foarte puternic, acum
depinde de transferuri, ei trebuie să își facă echipă, abia au promovat la baraj de la Liga a IV-a la Liga a III-a”.


Despre o altă echipă creditată a fi contracandidata Oțelului pentru locul de promovare în Liga a II-a, FK Miercurea Ciuc, Liviu Ciubotariu a spus: ”Nu știu ce se va întâmpla  cu Miercurea Ciuc care oricum este un adversar puternic, sunt bani foarte mulți acolo, dar din păcate pentru ei nu reușesc să promoveze. Au Academia Puskas care investește, aduc jucători, ei își doresc să fie la nivelul lui Sepsi Sfântu Gheorghe care a promovat în Liga I, din păcate pentru ei nu reușesc și sperăm să nu reușească dacă rămân în seria I”. 

SC Oțelul este în cantonament la Tărlungeni, județul Brașov, unde a susținut un prim joc de verificare. Primul adversar din această perioadă de pregătire al gălățenilor a fost SR (Steagu Roșu) Brașov, nou promovată în Liga a III-a, echipă condusă de suporterii din Brașov ce se dorește a fi continuatoarea fostei prim divizionare FC Brașov. Testul a fost câștigat de Oțelul cu scorul 1 – 0, gol marcat de Marius Matei.  Cei de la Sporting Liești au jucat două meciuri de verificare, ambele cu CSM Focșani, iar victoriile au fost împărțite, 2 – 0 pentru Sporting la Focșani și 2 – 1 pentru CSM Focșani la Liești.  

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal