Memorialul ”Nicolae Rainea” – turneu internațional în acest an

47
La fel ca în fiecare perioadă precompetițională CS United organizează înaintea debutului în meciurile oficiale turneul amical Memorialul ”Nicolae Rainea” (Cupa Dunării). Ediția din acest an va fi a V-a, a patra de când se dispută în memoria fostului mare arbitru internațional Nicole Rainea. După o ediție care s-a disputat doar cu echipe autohtone, la precedenta ediție au participat: Imperial WET Miercurea Ciuc, Dunărea Călărași și CSM Politehnica Iași, în acest an turneul va fi internațional cu participarea echipelor: Varna City – campioana Bulgariei,  Dinamo Chișinău – campioana Republicii Moldova și Epicenter K Avangard Odesa din Ucraina. Anunțul a fost făcut de Florin Ignat, noul tehnician al vicecampionilor, la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM

”Între 11 și 12 august, la Galați, o să fie Memorialul ”Nicolae Rainea” și o să avem două partide. La turneu vor participa o echipă din Bulgaria, una din Ucraina și una din Republica Moldova”, a spus Florin Ignat.   

Echipele din Bulgaria și Republica Moldova sunt prezențe obișnuite la turneul organizat de Clubul Sportiv United Galați. La ediția din 2016 la Galați au jucat cei de la Grand Pro Varna, Bulgaria, în 2015 și 2014 bulgarii de la Varna au evoluat alături de cei de la Progresul JLC Chișinău. United Galați a câștigat ultimele patru ediții ale turneului. În 2014 gălățenii au încheiat pe primul loc competiția fiind urmați de echipele din Chișinău și Varna, în 2015 echipa gălățeană a trecut în finală de bulgarii de la Grand Pro Varna cu scorul 6 – 1, iar edițiile din 2016 și 2017 au fost adjudecate de United după finale jucate cu cei de la Dunărea Călărași.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal