Oțelul – două noutăți și trei posturi deficitare

37
foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat

La mijlocul săptămânii Suporter Club Oțelul Galați a reluat pregătirile pentru al doilea sezon consecutiv în Liga a III-a. Despre noutățile din lotul Oțelului prezente la primul antrenament al sezonului a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, antrenorul principal Alexandru Ciobanu: ”La prima reîntâlnire au fost două noutăți, portarul Adelin Iliescu, eu îl știam de câțiva ani buni de când era la loturile naționale de juniori, chiar l-am avut ca adversar când antrenam la Vâlcea echipa de juniori A și echipa a doua, de atunci îl știam. Știam că a fost la loturile naționale de juniori  convocat de antrenorul gălățean Gabi Manolache. Știam traseul lui, chiar din partea Olteniei l-a antrenat un fost colaborator de al meu Robert Tufiși, iar referințele erau bune. L-am adus la Galați alături de Andrei Udeanu și Alex Vlăsie, care este portarul gălățean din lotul nostru. Puțanu, Nuțu cum îi spunem noi, e crescut la Galați, o parte din juniorat a făcut-o la Oțelul, după care a plecat la Academia Hagi, a debutat în Liga I la Viitorul. A mai fost la FC Brașov, prin Germania, anul trecut a jucat la Reșița, acum am avut o discuție cu el și sper că va rămâne la Galați”. 
Legat de plecările de la echipă tehnicianul gălățean a spus: ”Lotul pe care îl avem e păstrat în mare parte din retur, cu excepția lui Radu Necșulescu care a fost redirecționat de cei de la Sibiu, mai este Bârlădeanu, nu se mai regăsește, Muscă, Ruben, Muscă era jucătorul lui Juventus București și s-a reîntors. În rest au rămas aceeași jucători: Robert Moglan, David, Vasile Alexandru, Bogdan Matei, juniorii care au fost 98, cu excepția lui Mihnea Vlad, juniorul venit de la Dinamo”.

Trei posturi deficitare

 

Alex Ciobanu a mai spus că lotul are nevoie de întăriri pe teri posturi pentru a se bate la promovarea în eșalonul superior. ”O să avem nevoie de un mijlocaș central cu experiență care să aibă valoare ridicată, peste Liga a III-a, în perspectiva unui campionat în care să ne putem permite să aducem jucători pentru promovare. Apoi, un jucător în zona laterală, acolo suferim, îl avem pe Sălăgeanu la stânga, dar nu este de ajuns doar el, și alături de Cîrjan ne mai trebuie un atacant, dacă nu chiar doi”, a completat Alex Ciobanu. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal