Primele transferuri la FC Universitatea

7
Echipa de fotbal feminin FC Universitatea Galați, promovată recent în eșalonul de elită al fotbalului feminin din România, a oficiat primele transferuri pentru sezonul de debut în Liga I. Conform președintelui Gabriel Călinescu în sezonul ce va debuta la începutul lunii septembrie pentru FC Universitatea vor juca Mirela Abălașei și Lidia Moacă. ”Mijlocașul Lidia Moacă a semnat pe un sezon cu noi, în timp ce cu portarul Mirela Abălașei am parafat o înțelegere până la finalul turului cu opțiune de prelungire”, ne-a spus Gabriel Călinescu. Cele două jucătopare au evoluat sezonul trecut în prima ligă cu Fair – Play București.      

Anastasia Sivolobova – singura plecare 

Din lotul cu care FC Universitatea a promovat în Liga I s-a înregistrat o singură plecare, cea a Anastasiei Sivolobova la colega de eșalon Heniu Prundu Bârgăului. ”Am renunțat la Sivolobova. Momentan rămân celelalte trei jucătoare din Republica Moldova: Dumitrița Prisăcari, Olga Cușinova și Irina Topal. Momentan nu a plecat nimeni. Sunt șanse mari să colaborăm cu toate celelalte fete, totul depinde de buget”, ne-a spus Gabriel Călinescu.

Șase jucătoare convocate la echipele naționale ale României

 

Pe lângă Carmen Marcu, jucătoare convocată la echipa națională sub 19 ani, teren mare, pe adresa clubului gălățean au sosit convocări pentru alte cinci jucătoare: Maria Stamate, Monica Bențoiu, Elena Răduc, cât și cele două jucătoare transferate recent, Mirela Abălașei și Lidia Moacă, vor participa la primele jocuri ale echipei naționale feminine de futsal. Începând din 8 august, selecționata pregătită de David Asandei va susține un stagiu de pregătire la Vaslui, iar cantonamentul se va termina cu două jocuri de verificare la Chișinău, în perioada 14 – 16 august.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal