Supercupa – primul obiectiv al United în noul sezon

27
foto: United Galați
Vicecampionii de la United au reluat pregătirile pentru noul sezon competițional. Pregătirile se desfășoară la Galați sub comanda noului antrenor principal al echipei Florin Ignat. Până la debutul în noua ediție a Ligii I United va susține mai multe meciuri de verificare, dar va lupta și pentru trofeul Supercupei României.

”Vom juca Supercupa României, chiar dacă nu am câștigat nici Cupa nici campionatul. Avem dreptul să ne prezentăm, să jucăm, Supercupa României. Federația spune să o disputăm pe 25 august, în jurul datei de 22 – 25 august, deocamdată nu știm locul de disputare. Noi trebuie să ne pregătim pentru că este un obiectiv la care mergem să câștigăm pentru că așa am făcut de fiecare dată. Este un eveniment important pentru noi, din acest motiv am început și pregătirea mai devreme”, a spus președintele United Galați, Toader Ștefu, în cadrul unei conferințe de presă.    
Cu prilejul meciului din Supercupă Florin Ignat își va face debutul oficial pe banca tehnică a vicecampionilor de la United. Noul principal de la United a declarat că vrea să câștige Supercupa, primul trofeu din istoria clubului gălățean. ”Primul meu obiectiv, vă spun sincer, este Supercupa. Vreau să o câștigăm, pentru că vreau să aducem primul trofeu al clubului. Dacă o să aducem primul trofeu cu siguranță or să vină și altele. Sunt încrezător în băieți, am găsit aici un grup unit. Cu siguranță noile achiziții ne vor ajuta enorm în îndeplinirea obiectivelor”, a declarat Florin Ignat.  
După ce a jucat de trei ori în finala campionatului Ligii I și de alte două ori în finala Cupei României, United va juca în premieră Supercupa României, cel mai probabil la Sighișoara. Pentru câștigarea trofeului Supercupei gălățenii vor juca cu cei de la Informatica Timișoara, deținătoarea trofeului. Informatica a câștigat în sezonul recent încheiat campionatul Ligii I, cu scorul general 3 – 0 după o finală cu United, cât și Cupa României. În finala Cupei Informatica a învins Autobergamo Deva, scor 8  -7. În precedenta ediție a Supercupei echipa din Timișoara a învins Autobergamo Deva cu scorul 4 – 3.    

Memorialul ”Nicole Rainea” prima apariție în fața propriilor suporteri

Până la startul jocurilor oficiale gruparea gălățeană va apărare în fața propriilor suporteri cu prilejul Memorialului ”Nicolae Rainea”. Turneul organizat de CS United la 11 și 12 august. ”În această vară avem un program încărcat, de aceea am și început perioada de pregătire puțin mai devreme. Între 11 și 12 august vom organiza Memorialul ”Nicolae Rainea”, va fi a cincea ediție a turneului, a patra de când am obținut acordul familiei Rainea să numim acest trofeu Nicolae Rainea”, a declarat Toader Ștefu, președintele United Galați la aceeași conferință de presă. Ediția trecută a Memorialului a fost câștigată de United, după ce în finală gruparea gălățeană s-a impus cu scorul 7 – 4 în fața celor de la Dunărea Călărași.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal