Cătălin Savu: Nicio echipă din Liga a IV-a nu face față, nici financiar, nici valoric, în Liga a III-a

57

Liga a IV-a Galați, primul eșalon județean, va debuta la finalul săptămânii, sâmbătă, 1 septembrie, cu primele jocuri din ediția 2018 – 2019. La startul noului sezon s-au înscris 14 echipe, două noutăți, Voința Cudalbi – campioana din Liga a V-a, și Victoria Tecuci, după o pauză de un sezon Tecuciul este reprezentat de o echipă la nivelul Ligii a IV-a. În ediția de campionat ce va debuta sâmbătă nu va evolua Viitorul Umbrărești, ocupanta loculul șase în ediția trecută a Ligii a IV-a se retrage după numai un sezon în primul eșalon județean. 

La startul noii ediții de campionat va fi și campioana județeană en – titre CSU ”Dunărea de Jos” Galați, după ce a ratat promovarea în Liga a III-a în urma barajului cu cei de la CS Făurei. Înaintea debutului în noua ediție de campionat, antrenorul campionilor, profesorul Cătălin Savu, ne-a vorbit despre lupta la titlu și echipele ce se vor implica pentru câștigarea primului eșalon județean: ”Cred că în lupta pentru titlu în acest sezon se vor implica aceleași echipe de sezonul trecut. Vor fi cei de la Zimbrul Slobozia Conachi, Gloria Ivești, Unirea Braniștea, Agrostar Tulucești, dar și cei de la Avântul Vânători, alături de Universitatea”, a spus Cătălin Savu.

Chiar dacă  ar obține promovarea în eșalonul superior, nici una dintre echipele angrenate în primul eșalon județean nu ar putea face față în eșalonul superior, Liga a III-a, ne-a spus profesorul Cătălin Savu, antrenorul studenților. ”În acest moment nicio echipă din Liga a IV-a Galați nu face față, nici financiar, nici valoric, în Liga a III-a”

Altfel, în prima etapă din ediția 2018 – 2019 din Liga a IV-a sunt programate jocurile: Avântul Drăgănești – Zimbrul Slobozia Conachi, Unirea Braniștea – Muncitorul Ghidigeni, Quantum Club Galați – CSU ”Dunărea de Jos” Galați, Gloria Ivești – Avântul Vânători, Voința Cudalbi – Juventus Toflea, Viitorul Costache Negri – Victoria Independența, Victoria Tecuci – Agrostar Tulucești

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal