CSU ”Dunărea de Jos” a ratat Supercupa, profesorul Savu mulțumit de evoluția studenților

64

Campioana și câștigătoarea fazei județene a Cupei României, CSU ”Dunărea de Jos”, a pierdut primul trofeu pus în joc în acest sezon, Supercupa. Chiar dacă au au pierdut trofeul Supercupei, după o serie lungă de lovituri de departajare, antrenorul studenților, profesorul Cătălin Savu, este mulțumit de evoluția studenților, mai ales în condițiile în care au lipsit trei jucători.  

”Prima repriză a fost echilibrată, ei au avut ocaziile mai clare, au marcat prin intermediul unui șut din voleu de la 25 de metri. Repriza secundă ne-a aparținut, nu știu dacă echipa adversă a trecut de centrul terenului. La mijlocul reprizei a doua ei au avut un jucător eliminat, după care a fost eliminat și un jucător de la noi. La loviturile de departajare emoțiile și-au spus cuvântul, iar de la noi Anastasie a ratat lovitura de la 11 metri decisivă. În condițiile în care ne-au lipsit câțiva jucători, sunt foarte mulțumit de evoluția băieților ”,  ne-a spus profesorul Cătălin Savu.

În jocul din Supercupă, încheiat cu victoria celor de la Zimbrul Slobozia Conachi cu scorul 11 – 10, după loviturile de departajare, distribuția studenților a fost: Olaru – Iacob, Antofe, Morogan, Hilohi – Țuiu, Igant, Chiciuc, Perju, Anastasie, Grigoraș. Au mai jucat: Cană, autorul golului egalizator, Ciotîrcă și Moise.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal