CSU ”Dunărea de Jos” și-a pregătit lotul pentru un nou sezon în Liga a IV-a

53
CSU ”Dunărea de Jos”, echipa Universității ”Dunărea de Jos” din Galați este pregătită de un nou sezon în Liga a IV-a Galați. Deși se bazează pe un buget foarte limitat, campioana județeană și câștigătoarea fazei județene a Cupei, a reușit câteva achiziții importante cu care să abordeze viitorul sezon în Liga a IV-a. 
”Am legitimat, s-au sunt în curs de legitimare jucătorii, Alexandru Izvoranu, fost junior de al meu. El s-a întors de la Academia Regal București, a jucat și pentru CSA Steaua București în Liga a IV-a bucureșteană. Este un jucător născut în anul 1999, un jucător foarte bun, probabil cel mai bun din Galați pe postul său. Mădălin Blănaru, (atacant), fost jucător în Liga a III-a la Sporting Liești, CNS Cetate Deva, Metalosport, fost junior la Oțelul, portarii Olaru și Enache, (portarul Olaru a și jucat pentru studenți în cele două jocuri din Cupă). Așteptăm rezultatele de la Bacalaureat și  înscrierile la facultate pentru a vedea ce studenți au fost admiși pentru a mai completa lotul”, ne-a spus profesorul Cătălin Savu despre achizițiile cu care CSU ”Dunărea de Jos” Galați abordează noul sezon de Liga a IV-a. 
CSU ”Dunărea de Jos” a susținut deja primele două jocuri oficiale din acest sezon. Studenții au jucat în fazele naționale din Cupa României unde au câștigat un joc, scor 2 – 1 cu gruparea de Liga a III-a Sportul Chiscani, și au pierdut unul, scor 1 – 3 cu cei de la Sporting Liești. Pentru studenți urmează meciul de deschidere al sezonului în fotbalul județean, duminică, 26 august, de la ora 11.00, pe ”Liești Arena”, cu cei de la Zimbrul Slobozia Conachi.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal