CSU părăsește Cupa după înfrângerea cu gruparea de Liga a III-a Sporting Liești

21
Parcursul câștigătoarei fazei județene a Cupei Românie, CSU ”Dunărea de Jos” Galați, în fazele  naționale ale Cupei s-a încheiat în turul secund. Studenții profesorului Cătălin Savu au fost eliminați din Cupă de gruparea gălățeană de Liga a III-a, Sporting Liești, după înfrângerea, scor 1 – 3.  
La pauză trupa din Liești a intrat în avantaj cu scorul 1 – 0. Chiar dacă studenții au dominat și și-au creat mai multe șanse de a marca prin Anastasie sau Grigoraș, Lieștiul a fost echipa care a spart gheața cu un șut de la distanță când mai erau de jucat 15 minute din prima repriză. În finalul primei reprize Sporting Liești a rămas fără antrenorul principal Ionuț Niculcea pe bancă, tehnicianul gălățean a fost trimis în tribună după mai mai multe proteste la adresa arbitrilor. În partea secundă Lieștiul s-a desprins la 2 – 0, după un gol controversat, contestat de gruparea studențească pe motiv că ar fi marcat cu mâna.  Cu deficit de două goluri pe ”tabelă” CSU a rămas în zece oameni în ultima parte a jocului Costin Serea a fost eliminat. În ciuda handicapului de un om studenții nu au renunțat la luptă și au reușit să reducă din  diferență în ultimul sfert de oră al jocului. Scorul final, 1 – 3, a fost stabilit în urma unei lovituri de pedeapsă transformată de Sporting Liești, în urma unui penalty contestat de echipa studențească. Studenții profesorului Savu puteau reduce din diferența de la final, Anastasie a nimerit bara la una din ultimele faze ale jocului.  Pentru CSU ”Dunărea de Jos” golul a fost marcat de căpitanul Adrian Grigoraș în timp ce Sporting Liești a punctat prin Vârlan (2) și Voicu.  
CSU ”Dunărea de Jos” se oprește în turul secund al Cupei după ce în precedentul tur a învins, cu scorul 2 – 1, Sportul Chiscani, Liga a III-a. Pentru Sporting Liești jocul cu studenții a fost primul oficial din acest sezon. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal