Debut cu Sportul Studențesc pentru hocheiștii de la CSM Galați

50
 
Federația Română de Hochei a publicat programul competițional din Campionatul Național de Seniori. În noua ediție de campionat vor evolua șapte echipe, SC Miercurea Ciuc – campioana României, Corona Brașov, Steaua București, Sportul Studențesc, dar și nou înființatele: CSM Galați, HK Gheorgheni și CSHC Marton Aron Sândominic, Harghita. 

Hocheiștii de la CSM Galați vor juca primele meciuri de la înființare la finalul lunii septembrie, în compania celor de la Sportul Studențesc. Jocurile sunt programate să se dispute la Galați, Patinoarul Dunărea, sâmbătă – duminică, 29 – 30 septembrie, cu ”studenții” considerați echipa gazdă. 

Următoarea dublă a gălățenilor are o dată incertă. La 12 și 13 octombrie, sau 26 și 27 decembrie, CSM – ul va juca pe teren propriu cu harghitenii de la HK Gheorgheni. Prima dublă din deplasare a hocheiștilor de la CSMG este programată pentru 19 și 20 octombrie, la Cârța, pe terenul celor de la CSHC Marton Aron Sândominic. Nici dubla cu campionii de la SC Miercurea Ciuc nu are o dată certă, din cauza programului încărcat al echipelor ce evoluează și în Erste Liga. 26 și 27 octombrie, sau 18 și 19 decembrie, sunt datele la care sunt așteptați campionii de la SC Miercurea Ciuc la Galați. Cele două jocuri cu Corona Brașov din turul I se vor disputa la 13 și 20 noiembrie, pe terenul brașovenilor, urmând ca turul I din Campionatul Național de Seniori să fie încheiat de CSM Galați cu o dublă contra celor de la Steaua 9 și 10 noiembrie.

La finalul sezonului regulat, două tururi și două retururi, primele patru clasate vor juca în play-off, semifinale, după sistemul locul unu cu locul patru și locul doi cu locul trei. Sezonul în Campionatul Național de Seniori este programat să înceapă sâmbătă, 1 septembrie, la Brașov, cu dubla dintre Corona și harghitenii de la HC Marton Aron Sândominic.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal