Lieștiul a încheiat jocurile de pregătire cu o victorie la scor

43
sursa foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat
Înaintea debutului în cel de al șaselea sezon consecutiv în Liga a III-a, Sporting Liești a susținut un ultim meci de verificare în pe terenul celor de la CSȘ Tecuci. Echipa pregătită de Ionuț Niculcea și Dorinel Matei s-a impus în amicalul cu echipa din Tecuci cu scorul 7 – 0, iar marcatorii golurilor au fost: Nica (3) (jucător sosit de la o echipă de Liga a IV-a, sezonul trecut el a cochetat cu futsalul de prima ligă la United), Țicămucă, Dănăilă, Maftei, Vârlan. 

Bilanț pozitiv în jocurile de pregătire

Meciul cu cei de la Tecuci a fost ultimul înaintea primei etape din noul sezon de Liga a III-a. În pauza dintre campionate Sporting Liești a susținut șase jocuri de verificare, iar bilanțul este 4 victorii (9 – 1 cu Delta Dobrogea Tulcea, Liga a III-a, 1 – 0 cu Metalul Buzău, Liga a III-a, 2 – 0 cu CSM Focșani, Liga a III-a, și 7 – 0 cu CSS Tecuci), și două înfrângeri (0 – 2 cu Dacia Unirea Brăila, Liga a II-a, și 1 – 2 cu CSM Focșani, Liga a III-a). Între jocurile de verificare Lieștiul a susținut și un prim meci oficial, în turul doi al Cupei României, cu cei de la CSU ”Dunărea de Jos”, Liga a IV-a Galați, joc încheiat cu victorie, scor 3 – 1.  

 

Debut la Darabani 

Al șaselea sezon consecutiv în Liga a III-a va fi început de Sporting Liești cu o deplasare lungă, cea mai lungă din sezon, de aproape 400 de kilometri, în județul Botoșani, la Darabani. Sâmbătă, 25 august, de la ora 17.00, pe stadionul ”Orășenesc”, Sporting Liești va juca cu gruparea locală ACS Sănătatea, în jocul de debut al ediției 2018 – 2019 din Liga a III-a. Sezonul trecut a fost început de  Sporting Liești cu o deplasare tot la Darabani, joc în care gruparea gălățeană s-a impus cu socrul 2 – 1. După meciul cu gruparea botoșăneană Sporting Liești va întâlni pe ”Liești Arena” nou promovata Ceahlăul Piatra Neamț, în etapa a II-a din eșalonul trei.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal