Liga a IV-a începe sâmbătă, la Tecuci

86
În campionatul Ligii a IV-a sunt programate să se dispute în finalul acestei săptămâni jocurile de debut în ediția 2018 – 2019. Noul sezon va debuta sâmbătă, 1 septembrie, de la ora 12.00, pe stadionul Municipal din Tecuci, cu jocul dintre cei de la Victoria – echipă admisă în acest sezon în Liga a IV-a, și revelația precedentei ediții de campionat, Agrostar Tulucești.  
Celelalte șase jocuri din etapa inaugurală sunt programate să se dispute duminică, 2 septembrie. Vicecampionii de la Zimbrul Slobozia Conachi vor juca, de la ora 12.00, pe terenul celor de la Avântul Drăgănești, Unirea Braniștea va primi replica, pe teren propriu, de la ora 12.00, celor de la Muncitorul Ghidigeni, Gloria Ivești va juca pe propria arenă, stadionul ”Nicu Nour”, de la ora 12.00, cu cei de la Avântul Vânători, Viitorul Costache Negri va juca, de la ora 12.00, cu Victoria Independența, iar nou promovata Voința Cudalbi va juca meciul de debut în Liga a IV-a, pe teren propriu, de la ora 12.00, cu cei de la Juventus Toflea. 
Etapa inaugurală din Liga a IV-a se va încheia duminică, de la ora 17.00. În jocul ce va închide etapa inaugurală se vor înfrunta cele două echipe municipale din primul eșalon județean, Quantum Club Galați și CSU ”Dunărea de Jos” – campioana județeană en-titre. Meciul se va disputa pe stadionul Siderurgistul.     
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal