Oțelul deschide jocurile Ligii a III-a, vineri, la Pașcani

25
Campionatul Ligii a  III-a revine la finalul acestei săptămâni cu prima etapă din noul sezon competițional. În deschiderea jocurilor din seria I Suporter Club Oțelul Galați va juca pe terenul celor de la CSM Pașcani, stadionul CFR din Pașcani, vineri, 24 august, de la ora 18.00. 
Pauza competițională dintre sezoane a fost acoperită de Oțelul cu o serie de jocuri de verificare, dar și un meci oficial. Meciurile amicale, patru la număr, au fost disputate cu colege de eșalon, iar rezultatele înregistrate au fost: 1 – 0 cu SR Brașov, 1 – 1 cu Metalul Buzău, 2 – 1 cu Sportul Chiscani și 6 – 0 cu CSM Râmnicu Sărat. Jocul oficial a fost disputat de Oțelul în faza secundă a Cupei României, pe terenul grupării de Liga a IV-a Pescărușul Sarichioi, Tulcea, meci câștigat de echipa gălățeană cu socrul 6 – 0. 
În sezonul ce va debuta vineri Oțelul își propune promovarea în eșalonul superior, Liga a II-a. Tehnicianul gălățenilor, Stelian Bordieanu, antrenor revenit pe banca roș – alb – albaștrilor în această vară, a spus că Oțelul nu își poate propune altceva decât promovarea: ”Oțelul Galați nu poate să își propună decât să atace promovarea. Vom lua totul pas cu pas, vom vedea la final unde ne vom situa”. Unul dintre jucătorii exponențiali ai echipei, Adrian Sălăgeanu, speră ca echipa să fi învățat de greșelile de sezonul trecut, iar la finalul sezonului Oțelul să promoveze în Liga secundă. ”Sperăm ca anul acesta să reușim să promovăm, să gestionăm mai bine anumite momente. Sper că am învățat din greșelile de sezonul trecut, iar la sfârșitul sezonului să promovăm”.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal