RCM Galați a obținut o victorie și o remiză la turneul de debut în DNS rugby 7

21
Înaintea debutului în noua ediție a Diviziei Naționale de Seniori, rugby în XV, o parte din echipele angrenate în DNS evoluează în Campionatul Național de rugby în 7, DNS. Primul turneu din actuala ediție a CN rugby în 7 s-a disputat la Năvodari, în organizarea clubului ce deține titlul la acest nivel, CS Năvodari. 
RCM Galați – campioana din 2016, a avut o evoluție ștearsă la Năvodari reușind să obțină o singură victorie, scor 17 – 12, la pauză 5 – 12, cu cei de la RC Bârlad. În cadrul turneului de la Năvodari gălățenii au remizat, scor 26 – 26, cu Sportul Studențesc. Rezultatul jocului cu ”studenții” surprinde, mai ales că, la pauză RCM Galați conducea cu 26 – 7. Celelalte trei jocuri de la Năvodari au fost pierdute de gălățeni, 14 – 22 cu CSU Arad, 0 – 31 cu Știința Petroșani și 0 – 45 cu CS Năvodari.  
După prima din cele trei rotații ce sunt programate în actuala ediție a DNS, rugby în 7, RCM Galați este pe locul 5, penultimul, cu opt puncte. Turneul doi din Campionatul Național de rugby în 7, Divizia Națională de Seniori, este programat să se dispute sâmbătă, 8 septembrie, la Galați.    
Lotul RCM Galați de la Năvodari a fost: Gabriel Partenie, Nicu Manolachi, Serghei Budaian, Radu Cibotari, Alexandru Frățilă,  Valentin Chivu, Gabriel Cotici, Constantinescu, Lăcătuș.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal