S-a stabilit țintarul Ligii a IV-a. Duel municipal în prima etapă

23
Primul eșalon fotbalistic județean, Liga a IV-a, are programat startul la începutul lunii septembrie. În noua ediție de campionat vor evolua 14 echipe, iar noutățile sunt Voința Cudalbi – câștigătoarea eșalonului doi județean, Liga a V-a, și Victoria Tecuci – după o pauză de un an Tecuciul revine în Liga a IV-a. Față de precedenta ediție de campionat în Liga a IV-a nu vor mai evolua cei de la Viitorul Umbrărești. 
În urma împerecherii echipelor în prima etapă se va disputa derby-ul municipal dintre Quantum Club Galați și campionii de la CSU ”Dunărea de Jos”. La fel ca în sezonul trecut cele două echipe gălățene se vor duela în prima etapă, dar cu cei de la Quantum gazde în noua ediție de campionat. 
Vicecampionii de la Zimbrul Slobozia Conachi vor juca în prima etapă pe terenul celor de la Avântul Drăgănești, Gloria Ivești, medaliata cu bronz a sezonului trecut, va juca în prima etapă pe stadionul ”Nicu Nour” cu cei de la Avântul Drăgănești, Unirea Braniștea va începe pe teren propriu cu Muncitorul Ghidigeni, revelația sezonului trecut, Agrostar Tulucești, va juca în prima etapă pe ”Municipalul” tecucean cu cei de la Victoria Tecuci – echipă nou admisă în Liga a IV-a. 
Cealaltă nou promovată, Voința Cudalbi, va juca în prima etapă pe teren propriu cu Juventus Toflea, iar în celălalt joc din prima etapă Viitorul Costache Negri va juca cu cei de la Victoria Independența. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal