Satelitul de la FC Universitatea a remizat în meci amical cu Onix Râmnicu Sărat

51
Clubul de fotbal feminin FC Universitatea Galați va continua în sezonul 2018 – 2019 cu trei echipe în competițiile naționale organizate de FRF. Pe lângă echipa cu care va activa în Liga I, clubul gălățean va participa cu o echipă în Liga a III-a, Universitatea 2, iar latura juvenilă a clubului va fi dezvoltată cu ajutorul echipei sub 15 ani ce va activa în Liga de junioare U 15.   
După ce prima echipă a susținut un prim test în compania unei selecționate a jurnaliștilor gălățenei, la finalul săptămânii trecute Universitatea 2, echipa satelit, a susținut un prim meci test. Formația gălățeană a primit, pe sinteticul de la stadionul Dunărea, replica celor de la Onix Râmnicu, echipă clasată pe locul trei în ediția recent încheiată din Liga a II-a.  
Amicalul cu echipa din Râmnicu Sărat s-a încheiat la egalitate, scor 2 – 2, pentru Universitatea golurile au fost marcate de Andreea Surcică. Jocul cu Onix a fost abordat de Gabriel Călinescu și Alexandru Caracș cu formula: Elena Ivan – Alexandra Ivan, Valentina Ivan, Irina Ivan, Doriana Păun, Roxana Ioan, Natalia Dudu, Georgiana Bobocea, Diana Stoian, Ana Călin, Andreea Surcică. Au mai jucat: Loredana Nica și Maria Stamate. 
Legat de coordonatele viitoarei ediții a Ligii a III-a, președintele clubului Universitatea Galați, Gabriel Călinescu, ne-a spus: ”Țintarul Ligii a III-a, (eșalon în care va evolua echipa secundă Universitatea Galați), va fi stabilit după data de 10 septembrie. Sunt cluburi nou înființate, dar care încă nu au depus actele necesare la FRF, astfel că s-a prelungit perioada de afiliere. Anul acesta, în Liga a III-a, sunt șanse să avem o serie în plus față de ce a fost sezonul trecut, ceea ce înseamnă că de la an la an fotbalul feminin se dezvoltă. Sunt șanse să fim în serie cu echipele din Onești, Pașcani, Fălticeni, Tulcea și Miercurea Ciuc. Prima etapă în Liga a III-a este programată să înceapă în jurul datei de 23 septembrie”, ne-a spus Gabriel Călinescu.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal