SC Oțelul pune în vânzare abonamentele pentru sezonul 2018 – 2019

26
Gruparea gălățeană de Liga a III-a Suporter Club Oțelul anunță că începând de miercuri, 22 august, va începe comercializarea abonamentelor pentru noua ediție a Ligii a III-a. Tichetele de acces vor putea fi achiziționate de la magazinul oficial al clubului, iar prețurile diferă în funcție de  stadion din care vor fi vizionata jocurile roș – alb – albaștrilor în noul sezon. 
La Tribuna zero prețul unui abonament este de 250 de lei, pentru tribuna I SC Oțelul a stabilit un preț de 80 de lei, la Tribuna a II-a un abonament va costa 60 de lei, iar pentru a susține echipa din peluza I (Nord) prețul este de 30 de lei. Abonamentele vor fi valabile pentru tot sezonul 2018 – 2019, tur și retur, cât și pentru eventualele jocuri organizate de SC Oțelul în Cupa României. 
Acces gratuit pentru membrii socios 
Suporterii care dețin carduri de membri oficial, socios, vor intra gratuit la meciurile organizate de Suporter Club Oțelul în sezonul 2018 – 2019. Primul joc în care SC Oțelul va putea fi urmărită pe teren propriu va fi în etapa a II-a din Liga a III-a, 1 septembrie, cu cei de la Sănătatea darabani. Până jocul cu gruparea botoșăneană Oțelul va susține alte două jocuri oficiale, vineri, 24 august, de la ora 18.00, Oțelul va întâlni CSM Pașcani, urmat de jocul din Cupa României de pe terenul celor de la Sporting Liești, miercuri, 29 august, de la ora 17.30.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal