Studenții întâlnesc Lieștiul în Cupă. ”Vom face tot ce ne stă în putință pentru a merge mai departe”

23
După ce au produs surpriza, și au eliminat gruparea de Liga a III-a Sporul Chiscani în turul inaugural al Cupei României, câștigătoarea fazei județene a Cupei, CSU ”Dunărea de Jos” Galați, continuă parcursul în fazele naționale din competiția KO. Miercuri, 15 august, de la ora 17.30, pe stadionul Dunărea, studenții vor juca în turul secund al Cupei României cu cei de la Sporting Liești. 
Chiar dacă știu că au în față un adversar mult mai valoros decât gruparea din Chiscani, adversara din precedentul tur, studenții vor să treacă mai departe în Cupă. ”Sporting Liești este o echipă foarte bună, echipă omogenă, cu foarte mulți jucători care evoluează de foarte mult timp împreună. Cunoscând jucătorii de acolo pot spune că, dacă aveau susținere financiară, se băteau la promovarea în Liga a II-a. Au un antrenor foarte bun, știu că meciul va fi deosebit de greu, dar noi vom face tot ce ne stă în putință pentru a merge mai departe în Cupa României”, ne-a spus profesorul Cătălin Savu, antrenorul studenților.   

Ignat și Anastasie nu mai pleacă la Făurei 

  

După dubla de baraj cu cei de la CS Făurei doi dintre studenți, Adrian Anastasie și Lucian Ignat, au fost acontați de gruparea proaspăt promovată în Liga a III-a. Între timp, transferul celor doi studenți la gruparea din județul Brăila a picat, cel mai probabil ei vor juca încă un sezon pentru studenți. ”Deocamdată cei doi jucători sunt la noi. La noi la echipă s-a format un grup unit de jucători, format din studenți, și le este greu să  se despartă de acest grup. După meciul de Cupă cu cei de la Sportul Chiscani cei doi au fost ofertați chiar de echipa din Chiscani, dar deocamdată sunt la noi”, ne-a spus profesorul Cătălin Savu.

CSU ”Dunărea de Jos” – deținătoarea titlului în Liga a IV-a Galați, evoluează în tururile naționale din Cupă din postura de câștigătoare a fazei județene Galați a Cupei României. În finala de la Ivești studenții au trecut de Zimbrul Slobozia Conachi cu scorul 3 – 1, după prelungiri. Pentru Sporting Liești jocul de Cupă este prima apariție oficială din acest sezon, gruparea din Liești debutează în actuala ediție a Cupei în turul secund ca urmare a clasării pe locul 7 în precedenta ediție din Liga a III-a. Sezonul trecut Sporting Liești a părăsit Cupa în turul patru, eliminată fiind de gruparea de Liga a II-a Dacia Unirea Brăila, după înfrângerea scor 4 – 6, după loviturile de departajare. Până la echipa de liga secundă, Lieștiul a eliminat Sportul Chiscani, Brăila, în turul II, după victoria 3 – 1 de la Chiscani, și Zimbrul Slobozia Conachi, (2 – 1 la Slobozia Conachi).                 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal