Studenții părăsesc Cupa cu capul sus. ”Am făcut un meci foarte bun. Am înscris cu om în minus”

15

Echipa Universității ”Dunărea de Jos” Galați s-a oprit în turul secund al Cupei României – faza națională. Studenții  au pierdut cu scorul 1 – 3, jocul de pe teren propriu cu Sporting Liești, ocupanta locului șapte în precedenta ediție a Ligii a III-a. Antrenorul studenților, profesorul Cătălin Savu, a apreciat evoluția studenților, mai ales că au marcat în inferioritate numerică.


”Eu zic că am jucat bine și în repriza a doua, cu un om în minus am făcut un joc destul de bun. Echipa din Liești este experimentată, am luat primul gol practic din nimic, un șut de la distanță, ei nu au avut altceva în prima repriză, noi am avut trei ocazii bune de a înscrie. A venit golul, le-am spus jucătorilor mei la pauză că putem reveni, am început bine repriza a doua, am dominat până a venit acea eliminare la al doilea fault”, a spus Cătălin Savu.
Pentru jocul cu echipa din Liești gruparea studențească nu s-a putut baza pe serviciile a câtorva jucători, studenți, aflați încă în vacanță. ”Încă suntem o echipă foarte bună de Liga a IV-a deocamdată, nu avem experiența necesară pentru astfel de meciuri. Din punct de vedere fizic eu zic că am făcut un meci destul de bun, ne-am ridicat la nivelul Ligii a III-a, dar încă ne lipsesc jucători, sunt în vacanță, suntem în Liga a IV-a nu le oferim salarii sau prime de joc și se cunoaște. Nu puteam să acoperim lipsa atât a fundașului stânga cât și a fundașului dreapta. Ei sunt  o echipă matură, pe acolo au spart, știam acest lucru. Cu toate acestea vreau să îmi felicit echipa că au făcut un meci foarte bun. Am înscris cu om în minus, am avut ocazii cu om în minus și sunt extrem de mulțumit de echipa mea”, a încheiat Cătălin Savu, antrenorul de la CSU ”Dunărea de Jos” Galați. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal