Supercupa – al șaselea meci pentru primul torfeu din istorie al vicecampionilor de la United

8
Cele mai bune echipe din precedenta ediție a Ligii I, vicecampionii de la United și campionii de la Informatica Timișoara, se vor întâlni  în meciul de deschidere al sezonului fotbalului în sală. Sâmbătă, de la ora 18.00, la Sighișoara, Sala Sporturilor ”Radu Voina”, gruparea gălățeană va juca pentru a șasea oară oară în istorie meci decisiv pentru câștigarea primului trofeu din istorie. După cele trei finale de campionat și două de Cupă, United va juca în premieră pentru trofeul Supercupei, cu cei de la Informatica Timișoara, deținătoarea trofeului. De altfel, echipa din Timișoara a câștigat toate cele trei trofee sezonul trecut, Liga I, Cupa României și Supercupa.   
Antrenorul vicecampionilor, Florin Ignat, tehnician ce a preluat în această vară banca tehnică, spune că gruparea gălățeană își dorește să câștige acest prim trofeu al sezonului. ”Cu siguranță echipa din Timișoara va
fi schimbată, în bine, la jocul din Supercupă. Au făcut transferuri, au
adus brazilieni, doi jucători din campionatul României care sunt și la
echipa națională, doi jucători din Ucraina. Va fi un meci de care pe
care, toată lumea, toată suflarea orașului își dorește acest prim
trofeu”
, a spus Florin Ignat. 

Pentru jocul de sâmbătă United nu se va putea baza pe serviciile portarului brazilian Wellington Silva, accidentat, brazilianul va lipsi o perioadă mai lungă după ce s-a operat recent. Jocul va fi transmis în direct de canalul de youtube Futsal România, aici.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal