Supercupa dintre CSU și Zimbrul Sl. Conachi deschide duminică sezonul în fotbalul județean

12
Cele mai bune echipe din precedenta ediție a Ligii a IV-a, campioana și câștigătoarea Cupei, CSU ”Dunărea de Jos” Galați, și Zimbrul Slobozia Conachi, vicecampioana și finalista Cupei, vor deschide noul sezon în fotbalul județean în Supercupă. Meciul este programat să se dispute duminică, 26 august, de la ora 11.00, pe ”Liești Arena”. 
Jocul din Supercupă va fi o avancronică a sezonului județean de fotbal ce va debuta la începutul lunii septembrie. Studenții au șansa să câștige al treilea trofeu pus în joc, la nivel județean, în timp ce echipa din Slobozia Conachi va lupta pentru a-și apăra trofeul câștigat sezonul trecut. 
Antrenorul studenților, profesorul Cătălin Savu, consideră că jocul poate fi un imbold pentru viitoarea ediție de campionat. ”Supercupa este meciul de deschidere al sezonului la nivelul Ligii a IV-a . Este un meci derby între cele mai bune echipe din Liga a IV-a, un joc care va prefața viitoarele dispute din campionatul Ligii a IV-a. Va fi un joc al orgoliilor în care fiecare jucător va încerca să demonstreze că este cel mai bun. Jocul poate fi un ascendent moral pentru sezonul de Liga a IV-a ce va debuta la începutul lunii septembrie. Nu există favoriți, loturile celor două echipe au suferit modificări, dar noi abordăm jocul la victorie”
De partea cealaltă Florin Anghel, antrenorul echipei din Slobozia Conachi, ne-a spus că își dorește să învingă echipa Universității, mai ales că sezonul trecut nu au reușit să o facă. ”Jucăm să câștigăm Supercupa, încercăm să câștigăm. Nu i-am bătutu sezonul trecut în campionat și Cupă, dar sperăm să-i batem acum în Supercupă”.      
Sezonul trecut cele două echipe s-au întâlnit de trei ori, două dintre jocuri au fost câștigate de studenți, iar al treilea s-a încheiat la egalitate. În turul Ligii a IV-a, CSU s-a impus cu scorul 2  -1, jocul retur s-a încheiat la egalitate, scor 3 – 3, în timp ce al treilea joc a fost adjudecat de studenți după prelungiri. În finala fazei județene a Cupei, la Ivești, după 1 – 1 la finalul celor 90 de minute inițiale de joc, gruparea studențească s-a impus cu scorul 3  -1 la final, după prelungiri.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal