Titlul în Liga I – obiectivul United în noul sezon

5
foto: United Galați
Vicecampioana ultimelor două ediții din Liga I de futsal United Galați se pregătește de noua ediție a campionatului național de futsal, ediție în care își propune să ajungă din nou în finala campionatului, pentru a patra oară în istoria clubului. Președintele clubului gălățean, Toader Ștefu spună că dacă în acest sezon echipa lui Florin Ignat va ajunge în finală, de data asta gălățenii se vor impune. ”Ne-am propus să ajungem în finală și poate de data asta să o câștigăm. Ne
dorim să ajungem iar să jucăm finala, pentru că dacă vom ajunge în
finală sigur o vom câștiga. Este un obiectiv măreț și băieții sunt
doritori de performanță”
, a spus Toader Ștefu.  

Achizițiile peste plecări

  

Față de precedentul sezon al Ligii I lotul de jucători al vicecampionilor a suferit câteva modificări. Au plecat Bogdan Covaci și brazilianul Magnus Varela, aceștia au fost înlocuiți cu un portughez, Nuno Alexandre Viera Coco și brazilianul Rafael Cristiano De Souza Rafinha. Conducătorul grupării gălățene a anunțat că noile achiziții sunt peste cei doi jucători plecați. ”Am văzut că s-a întărit Deva, s-au întărit cei de la Miercurea Ciuc. Sunt ceva probleme la Timișoara, dar nici ei nu au stat cu mâinile în sân și și-au făcut achiziții. Bineînțeles că noi ne-am mai întărit, au plecat doi jucători Varela și Covaci, jucători cu care am încheiat contractele pe cale amiabilă, dar am adus încă doi jucători care sunt peste ce am avut și poate cu un dram de liniște la club ne-ar ajuta foarte mult”, a încheiat Toader Ștefu. 

Campioana Bulgariei și cea a Republicii Moldova vor participa la Cupa Dunării ”Nicolae Rainea”  

foto: United Galați


Prima apariție în noua formulă a gălățenilor este programată chiar la finalul săptămânii. Sâmbătă și duminică, 11 – 12 august, la ”Polivalentă” clubul vicecampion va organiza o nouă ediție a turneului Cupa Dunării, competiție organizată în memorial fostului mare arbitru internațional Nicolae Rainea. Alături de vicecampioni la turneu vor mai participa campioana Bulgariei, Varna City, campioana din Republica Moldova, Dinamo Chișinău, dar și ucrainenii de la Epicentr K Avangard Odesa. Turneul va debuta sâmbătă, de la ora 17.30, cu prima semifinală. De la ora 19.00, United își va prezenta lotul cu care va aborda sezonul viitor, în timp ce de la ora 20.00, se va juca a doua semifinală. Duminică, de la ora 10.30, se va juca finala mică a turneului, urmată, de la ora 12.30, de finala turneului și festivitatea de premiere. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal