Unirea Braniștea își propune o clasare superioară în Liga a IV-a. ”Nu avem un obiectiv impus”

29
Gruparea de Liga a IV-a Unirea Braniștea, ocupanta locului patru în primul eșalon județean ediția recent încheiată, este aproape de reluarea pregătirilor pentru noul sezon. ”Reunirea este programată pentru sâmbătă. Ne întâlnim cu băieții, vedem cine va veni, atunci vom stabili mai multe. Deocamdată a plecat un singur jucător, Ionuț Ciotîrcă, la CSU ”Dunărea de Jos”. S-a înscris la facultate și vrea să joace pentru studenți. Să vedem dacă va rămâne”, ne-a spus Costache Bunga, antrenorul echipei din Braniștea.  
La reunirea de sâmbătă nu sunt așteptate noutăți, în funcție de jucătorii care se vor prezenta la prima ședință de pregătire din acest sezon se vor încerca viitoarele transferuri. ”Nu avem noutăți în lot, deocamdată, așteptăm reluarea pregătirilor să vedem ce jucători se vor prezenta. La fel ca în sezonul trecut nu avem un obiectiv impus, noi ne propunem să fim acolo în față. Nu mi-am propus să aduc jucători, așteptăm să vedem ce jucători vor veni la reluarea pregătirilor”, ne-a declarat antrenorul Costache Bunga.  
După reluarea pregătirilor echipa din Braniștea va perfecta și jocurile de pregătire pentru noul sezon, conform antrenorului Costache Bunga. ”Nu avem stabilite meciuri amicale, vom vedea după reluarea pregătirilor ce meciuri de pregătire vom juca. Am fost solicitați de Sporting Liești să jucăm un meci amical, dar nu am putut onora invitația, echipa nu era reunită”. 
Legat de viitoarea ediție de Liga a IV-a antrenorul de la Unirea Braniștea ne-a spus că deocamdată nu se știu prea multe coordonate. ”Noi ne-am înscris în Liga a IV-a, deocamdată nu știm câte echipe vom fi în sezonul viitor în Liga a IV-a. În funcție de înscrieri vom vedea câte echipe vor fi în noul sezon de Liga a IV-a”, ne-a spus Costache Bunga. Sezonul în Liga a IV-a este programat să înceapă la finalul lunii august/începutul lunii septembrie. La începutul noii ediții de campionat sunt așteptate să participe 14 echipe, iar data limită de înscriere este 20 august. 

Unirea Braniștea a terminat pe locul patru ediția recent încheiată din Liga a IV-a, (16 victorii, 4 remize, 4 înfrângeri), după ce la finalul turului echipa din Braniștea era pe primul loc.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal