United își prezintă lotul la Cupa Dunării Nicolae Rainea

37
foto: United Galați
Vicecampioana României din ultimele două ediții, United Galați, debutează în acest final de săptămână în jocurile de pregătire premergătoare unui nou sezon în care își propune să aducă primul trofeu în vitrina clubului. Gruparea gălățeană organizează sâmbătă și duminică, 11 – 12 august, o nouă ediție a turneului internațional Cupa Dunării – Nicolae Rainea, competiție organizată în memoria fostului mare arbitru internațional Nicolae Rainea.    
La ediția din acest an a competiției vor participa patru echipe: Dinamo Chișinău – campioana Republicii Moldova, Varna City – campioana Bulgariei, Avangard Odessa – Ucraina și vicecampionii de la United. 
În prima zi de turneu, sâmbătă, 11 august, se vor disputa semifinalele. De la ora 17.30, vor juca cei de la Dinamo Chișinău contra bulgarilor de la Varna, iar de la ora 20.00, vicecampionii de la United vor juca cu ucrainienii de la Avangard Odessa. Între cele două semifinale, de la ora 19.00, clubul United își va prezenta lotul cu care va aborda sezonul 2018 – 2019 în Liga I de futsal. 
Duminică, în a doua zi de turneu, sunt programate finalele. De la ora 10.30, se va juca finala mică, între cele două învinse din prima zi, iar de la ora 12.30, va avea loc finala turneului, finală în care se vor întâlni învingătoarele din prima zi.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal