United s-a impus la Cupa Dunării. Florin Ignat: Avem foarte mult de muncă

30
Vicecampionii de la United au câștigat încă o ediție a turneului internațional Cupa Dunării – Nicolae Rainea. Echipa pregătită începând din acest sezon de Florin Ignat a învins Epicentr K Avangard Odessa, în semifinale, cu scorul 4 – 2, după ce la pauză ucrainienii aveau 1 – 0, iar în finală au trecut de Dinamo Chișinău – campioana Republicii Moldova. Antrenorul gălățenilor, Florin Ignat, tehnician aflat la jocurile de debut pe banca vicecampionilor, a apreciat că până la primul meci oficial din noul sezon echipa trebuie să își îmbunătățească anumite aspecte ale jocului.       
”Am început puțin mai greu, dar important este că a rămas acest trofeu la Galați. Avem foarte mult de muncă, am văzut  multe lucruri care trebuiesc îmbunătățite, au fost și lucruri foarte bune. Mai avem încă două săptămâni la dispoziție, până la Supercupă, pentru a pune la punct lucrurile pe care le-am văzut”, a spus la finalul turneului Florin Ignat.
 
Din postura de vicecampioană a României gruparea gălățeană va deschide sezonul intern de futsal, cu jocul contra celor de la Informatica Timișoara, meci în care este pusă la bătaie Supercupa României. Florin Ignat a declarat că față de sezonul trecut echipa din Timișoara, campioana României, este schimbată, gruparea timișeană a transferat mai mulți jucători. Cu toate acestea gălățenii își doresc să câștige primul trofeu din istoria clubului.  
”Cu siguranță echipa din Timișoara va fi schimbată, în bine, la jocul din Supercupă. Au făcut transferuri, au adus brazilieni, doi jucători din campionatul României care sunt și la echipa națională, doi jucători din Ucraina. Va fi un meci de care pe care, toată lumea, toată suflarea orașului își dorește acest prim trofeu”, a punctat Florin Ignat despre jocul din Supercupă. Sâmbătă, 25 august, de la o oră ce urmează să fie anunțată, la Sighișoara, în Sala Sporturilor ”Radu Voina”, United și Informatica Timișoara se vor duela pentru Supercupă.      

În cele două jocuri de la Cupa Dunării – Nicolae Rainea, pentru United au evoluat și noile achiziții, portughezul Nuno Coco și brazilianul Rafinha. Chiar dacă brazilianul a câștigat titlul de golgheter al turneului, cu patru goluri, (trei dintre ele în finală), Florin Ignat nu a evidențiat evoluția unuia dintre jucătorii săi. ”Noile achiziții s-au mișcat foarte bine, toată echipa a jucat foarte bine, dar mai avem de muncă”, a încheiat Florin Igant.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal