United și-a prezentat lotul pentru sezonul 2018 – 2019

61
Cu prilejul turneului internațional Cupa Dunării ”Nicolae Rainea” clubul United și-a prezentat lotul cu care va aborda ediția 2018 – 2019 din Liga I de futsal, sezon în care clubul gălățean va lupta pentru trei trofee, Supercupa, Cupa României și campionatul intern. 
Lotul vicecampionilor cuprinde patru jucători promovați de la echipe sub 19 ani a clubului, vicecampioană la rândul ei în Campionatul sub 19 ani, doi componenți ai echipei naționale a Republicii Moldova, doi brazilieni, un portughez, dar și autohtonii cu care United a evoluat în ultimele sezoane în prima ligă.   
În campionatul ce va debuta la începutul lunii septembrie clubul vicecampion în ultimele două ediții se va baza pe Andrei Dinicuță, Ionuț Păduraru, Welington Silva (accidentat)  – portari; Cosmin Petică, Matei Boșneagă, Marius Arhire, Vasile Boubătrân, Ovidiu Tudose, Andrei Crăciun, Kailom Bogres, Nuno Coco, Rafinha Souza, Constantin Burdujel, Octavian Cireș, Andrian Lașcu și căpitanul Viorel Cojoc. Începând din acest sezon antrenorul vicecampionilor este Florin Ignat. Tehnicianul de 36 de ani va face echipă pe banca tehnică cu secundul Alexandru Tănăsilă, fost portar al echipei cu care United a cucerit primul loc doi din istorie în sezonul 2010 – 2011. Antrenorul principal de sezonul trecut, portughezul Vitor Hugo Costa, ocupă, în acest sezon, postul de director tehnic. Conducerea administrativă a vicecampionilor în noul sezon va fi asigurată de Cristi Ștefu manager sportiv și Toader Ștefu – președinte.    
În noua ediție de campionat pentru United nu vor mai evolua Magnus Varela și Bogdan Covaci – ambii plecați la Autobergamo Deva, portarul Răzvan Cătinean și Robert Crișan, cei doi vor juca în Liga a II-a pentru CSM Târgu Mureș, dar și Andrei Apostol. Conform președintelui clubului, Toader Ștefu, titlul este obiectivul United în noul sezon.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal