Vicecampionii de la United încep Liga I în forță. Derby de titlu în prima etapă din sezon

22
Comisia de futsal din cadrul Federației Române de fotbal a stabilit programul ediției 2018 – 2019 din Liga I de. Alături de vicecampionii de la United pentru noua ediție de campionat în urnele FRF au fost alte nouă echipe: Autobergamo Deva, FK Odorheiu Secuiesc, Dunărea Călărași, Imperial Wet Miercurea Ciuc, Poli Iași, Informatica Timișoara, Luceafărul SCM Buzău, Clujana Cluj – Napoca și Bukovina Vicov, (Suceava) – ultimele trei promovate din Liga a II-a. 
În urma tragerii la sorți vicecampionii de la United vor juca în prima etapă, la Galați, cu una dintre contracandidatele la titlu, Imperial Wet Miercurea Ciuc. După ce au ratat de puțin play – off-ul sezonul trecut, harghitenii s-au întărit considerabil pentru acest sezon și își doresc titlul în Cupa.
Programul gălățenilor în tur continuă astfel: etapa a II-a, Poli Iași – United, etapa a III-a, United – Clujana Cluj – Napoca, etapa a IV-a, Bucovina Vikov – United; etapa a V-a, United – Autobergamo Deva, etapa a VI-a, FK Odorheiu Secuiesc – United; etapa a VII-a, United – Informatica Timișoara; etapa a VIII-a, United – Luceafărul SCM Buzău, etapa a IX-a, Dunărea Călărași – United. După disputarea jocurilor din sezonul regulat primele șase clasate vor juca în play – off după același sistem de sezonul trecut (grupe semifinale locurile 1 – 4 și 5 într-o grupă, 2 – 4 și 6 în cealaltă grupă).    
Campionatul este programat să înceapă în intervalul 8 – 9 septembrie, deși inițial a fost programat să înceapă la 1 septembrie. De altfel, două dintre echipe, Dunărea Călărași și Luceafărul Buzău, nu sunt 100% sigure de prezența în viitoarea ediție a Ligii I de futsal.   
Până la jocurile din Liga I United va juca sâmbătă, 25 august, de la ora 18.00, la Sighișoara, Supercupa României cu cei de la Informatica Timișoara.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal