Zimbrul Slobozia Conachi – gata pentru un nou sezon de Liga a IV-a

51
Echipele angrenate în primul eșalon județean sunt pregătite de debutul în noul sezon competițional. Una dintre protagonistele luptei pentru titlu în noul sezon vor fi vicecampionii de la Zimbrul Slobozia Conachi. Conform antrenorului Florin Anghel, lotul cu care ”zimbrii” abordează prima parte a campionatului a suferit mici modificări. ”Lotul nostru este în mare parte același. Singura plecare certă este cea a lui Adamache la gruparea de Liga a III-a Sportul Chiscani, el oricum era împrumutat de la Sporting Liești”, ne-a spus Florin Anghel despre plecările de la vicecampioana județeană.       
 
Legat de sosirile la club Florin Anghel ne-a spus că deocamdată clubul din Slobozia Conachi oficializat două transferuri: ”Am adus câțiva jucători, deocamdată am perfectat transferurile lui Adrian Moroșanu, și Mohorâță. Moroșanu a evoluat ultima oară în Liga a III-a la Victoria Traian. (Adrian Moroșanu și-a făcut junioratul la FCM Dunărea Galașți, iar în perioada cât a evoluat la Dunărea a bifat mai multe convocări la echipele naționale de juniori). Cealaltă achiziție, Mohorâță, revine după o perioadă în care a fost accidentat”, ne-a declarat Florin Anghel despre cele două achiziții ale vicecampionilor județeni.     
După un sezon în care s-a luptat pentru titlu cu cei de la CSU, până în ultima etapă, gruparea din Slobozia Conachi își propune ca și în viitoarea ediție a Ligii a IV-a să se lupte pentru o clasare în partea superioară  a clasamentului. ”În noua ediție a Ligii a IV-a ne propunem un loc cât mai sus. Dacă vom câștiga va fi bine, dacă nu nu vor fi probleme. Nu avem presiunea rezultatului”, ne-a declarat Florin Anghel. Zimbrul Slobozia Conachi a terminat pe locul doi ediția recent încheiată din Liga a IV-a și a jucat finala Cupei României. În deschiderea sezonului trecut ”zimbrii” au câștigat Supercupa, trofeu câștigat în fața celor de la SC Oțelul. 
În sezonul recent încheiat Zimbrul Slobozia Conachi a disputat jocurile în care era considerată gazdă, în cea mai mare parte, pe stadionul Siderurgistul din Galați. Pentru noua ediție de campionat echipa din Slobozia Conachi așteaptă finalizarea propriei arene. ”Momentan așteptăm să vedem ce va fi. A rămas să discutăm cu domnul primar legat de acest subiect. Nu știu cât vor mai dura lucrările la stadion”, ne-a spus Florin Anghel. 
Altfel, duminică, 26 august, de la ora 11.00, pe ”Liești Arena”, Zimbrul Slobozia Conachi și CSU ”Dunărea de Jos” vor juca în meciul de deschidere al sezonului, Supercupa.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal