Zimbrul Slobozia Conachi a păstrat Supercupa după o serie lungă de lovituri de departajare

46
foto: facebook.com/Emil Dragomir
Sezonul în fotbalul județean a fost deschis cu jocul din Supercupă. Campionii de la CSU ”Dunărea de Jos” Galați au jucat cu vicecampionii de la Zimbrul Slobozia Conachi, echipă ce deținea trofeul, după victoria de anul trecut contra celor de la SC Oțelul. 
”Zimbrii” și-au păstrat trofeul, după un meci în care a fost nevoie de 13 lovituri  de la unsprezece metri pentru a departaja cele două echipe. Petrișor Tudosă a deschis scorul pentru echipa din Slobozia Conachi, Daniel Cană a egalat pentru studenți în partea secundă.  
”Am început jocul mai bine, ei au avut o bară, prin Anastasie, noi am ratat după aceea ocazii importante prin Cazacu și Spânache. În partea secundă noi am jucat cu un om mai puțin, Adrian Moroșanu a fost eliminat. După eliminare ne-am apărat, dar tot noi am avut ocaziile importante. Până la sfârșitul jocului a fost eliminat un jucător și de la echipa Universității, și astfel s-a trecut la loviturile de departajare. Aici a fost o adevărată loterie, au fost câte 13 lovituri de departajare, au executat toți jucătorii, seria s-a luat de la capăt, dar până la urmă ei au ratat”, ne-a spus antrenorul de la Zimbrul Slobozia Conachi, Florin Anghel.    
În jocul de deschidere al sezonului Zimbrul Slobozia Conachi a folosit echipa: Comănescu – Cr. Frunză, Ruben Codreanu, Scutaru, Păduraru, Năpîrlică, Țârțâră, Moroșanu, Tudosă, Cazacu, Spânache.  Au mai jucat: Dodan, Lupu, Mohorâță. 
Pentru echipa din Slobozia Conachi urmează debutul în noua ediție a Ligii a IV-a, 2 septembrie, pe terenul celor de la Avântul Drăgănești.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal