Ana Maria Berdilă, despre campania de achiziții de la CSU Belor

73

Campanie de achiziții fără precedent la echipa feminină de volei CSU Belor Galați. Nou promovata în Divizia A1 a reușit să achiziționeze o serie de jucătoare străine, Edina Selimovic, (Bosnia și Hertegovina), Emilija Popjordanovska, (Macedonia), Elitsa Barakova Kostadinova (Bulgaria), Sidney Wilson Page (SUA), dar și Beatrice Ramona Postea. Căpitanul echipei gălățene, Ana Maria Bedilă, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre campania de transferuri a clubului.

     
”Momentan la pregătire suntem zece jucătoare, avem două jucătoare străine pe care vom conta în perioada următoare așteptăm confirmarea vizei. Dacă tot am menționat de aceste jucătoare străine, pe acestă cale țin să apreciez și să pun în relief munca domnului Silviu Șoimu care a făcut o treabă excelentă în campania de achiziții. Fără aportul dânsului noi nu am fi fost capabile să facem o echipă competitivă, deși eu am promis la sfârșitul turneului final că vor discuta cu prietene de aici și din străinătate, este foarte foarte greu să convingi de seriozitatea unui club, în urma a ce s-a întâmplat acum două sezoane. Această seriozitate va fi consolidată în acest sezon, cu siguranță”, a spus Ana Maria Berdilă. 

Altfel,  până la debutul în competițiile oficiale echipa gălățeană va juca câteva meciuri de verificare. ”Avem programate patru jocuri de pregătire, vom juca două meciuri cu CSM Focșani, (echipă ce activează în seria Est a Diviziei A2), la Galați, 28 și 29 septembrie, și alte două jocuri cu CSM București, (campioana României), în deplasare, la 3 și 11 octombrie”, a spus Ana Maria Berdilă legat de programul de pregătire. 

Gruparea gălățeană va reveni în prima
ligă la 27 octombrie, cu un joc pe terenul finalistei Ligii Campionilor
Volei Alba Blaj. Pe teren propriu fetele pregătite de Ileana Berdilă vor
juca primul meci în jurul datei de 3 noiembrie, cu CSM Târgoviște.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal