Avântul Vânători și Avântul Drăgănești conduc în Liga a IV-a U 19 după patru etape

24

În Liga a IV-a U 19, competiție ce se dispută în paralel cu primul eșalon județean, s-au disputat jocurile din etapa a IV-a. A fost o etapă favorabilă gazdelor, în șase din cele șapte meciuri disputate s-au impus echipele organizatoare. Singurul succes al oaspeților s-a înregistrat la Galați, terenul sintetic al stadionului Dunărea, în jocul dintre Zimbrul Slobozia Conachi și Victoria Independența, juniorii de la Independența s-au impus cu scorul 3 – 2.   

Scorul etapei a fost realizat de cei de la Avântul Drăgănești în victoria, scor 9 – 2, pe teren propriu, cu cei de la Gloria Ivești. Liderul, Avântul Vânători, a obținut a patra victorie consecutivă, din patru jocuri, scor 2 – 0, pe teren propriu, cu cei de la Victoria Tecuci. În celelalte jocuri ale etapei, Unirea Braniștea a învins, scor 4 – 2, Quantum Club Galați, Muncitorul Ghidigeni a trecut cu scorul 6 – 3, de cei de la Voința Cudalbi, CSU ”Dunărea de Jos” a învins cu scorul 3 – 0, Viitorul Costache Negri, iar Juventus Toflea a trecut de Agrostar Tulucești cu scorul 2 – 1.    

După patru etape Avântul Vânători conduce în Liga a IV-a cu 12 puncte, golaveraj 21 – 3, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul doi, Avântul Drăgănești, golaveraj 20 – 8. Juventus Toflea și Victoria Tecuci, ambele cu câte 9 puncte, completează prima parte a clasamentului. 

Etapa a V-a se va disputa între 29 și 30
septembrie, după programul: Victoria Tecuci – CSU ”Dunărea de Jos”,
Quantum Club Galați – Zimbrul Slobozia Conachi, Gloria Ivești – Unirea
Braniștea, Voința Cudalbi – Avântul Drăgănești, Viitorul Costache Negri –
Muncitorul Ghidigeni, Agrostar Tulucești – Avântul Vânători. Jocul Victoria
Independența – Juventus Toflea a fost amânat.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal