CSU ”Dunărea de Jos” – lider în Liga a IV-a după prima etapă din noul campionat

43
Primul eșalon județean, Liga a IV-a, a debutat la finalul acestei săptămâni cu jocurile din prima etapă. După ce s-au încheiat toate cele șapte jocuri ale etapei campionii de la CSU ”Dunărea de Jos” au preluat șefia în Liga a IV-a gălățeană. 
Studenții profesorului Cătălin Savu s-au impus în prima etapă, cu scorul 5 – 0, în derby-ul municipal cu cei de la Quantum Club, joc disputat pe stadionul Siderurgistul, în care cei de la Quantum au fost gazde. 
Nou admisa în Liga a IV-a Victoria Tecuci a debutat în campionatul județean cu o victorie, scor 5 – 1, în fața celor de la Agrostar Tulucești, iar echipa tecuceană este pe locul doi în clasamentul la zi din Liga a IV-a. Vicecampionii de la Zimbrul Slobozia Conachi au debutat în noul sezon cu o victorie, scor 5 – 3, pe terenul celor de la Avântul Drăgănești, Unirea Braniștea s-a impus, cu socrul 2 – 1, pe teren propriu în jocul cu cei de la Muncitorul Ghidigeni, Victoria Independența s-a impus cu scorul 3 – 2 în deplasarea de la Viitorul Costache Negri, iar Voința Cudalbi a pierdut meciul de debut în Liga a IV-a, scor 1 – 0, cu cei de la Juventus Toflea.  
Singura remiză a etapei s-a înregistrat în jocul de pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești. Echipa locală Gloria Ivești a terminat la egalitate, scor 2 – 2, jocul cu   Avântul Vânători. Formația din Vânători a condus cu 2 – 1 la pauză, iar la scorul 2 – 2 grupării din Vânători i-a fost anulat un gol. 
După prima etapă șase echipe au câte trei puncte: CSU ”Dunărea de Jos” golaveraj 5 – 0, Victoria Tecuci (5 – 1), Zimbrul Slobozia Conachi (5 – 3), Unirea Braniștea (2 – 1), Victoria Independența (3 – 2) și Juventus Toflea (1 – 0).    
În etapa a II-a sunt programate jocurile: Zimbrul Slobozia Conachi – Agrostar Tulucești, Victoria Independența – Victoria Tecuci, Juventus Toflea – Viitorul Costache Negri, Avântul Vânători – Voința Cudalbi, CSU ”Dunărea de Jos” – Gloria Ivești, Muncitorul Ghidigeni – Quantum Club Galați și Avântul Drăgănești – Unirea Braniștea.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal