Cu două goluri de generic – Gloria Ivești a obținut prima victorie din acest sezon

28
 După ce în primele două etape din sezon a remizat, scor 2 – 2, pe teren propriu cu Avântul Vânători, și a pierdut, scor 0 – 2, pe terenul campionilor de la CSU ”Dunărea de Jos”, Gloria Ivești, medaliata cu bronz de sezonul trecut, a obținut prima victorie stagională. Formația din Ivești a învins, scor 2 – 0, pe arena ”Nicu Nour”, Muncitorul Ghidigeni.   

”După debutul greu din acest nou sezon, echipa și-a revenit. Ne am propus pentru acest meci să jucăm fotbal, pentru început. Lucru pe care l-am și realizat”, ne-a spus președintele de la Gloria Ivești, Sebastian Bobocea. 

”Băieții noștri au arătat duminică un fotbal încântător, am înscris două goluri de generic prin Ovidiu Batista, cu o cursă senzațională de 50 m în care a înșirat patru fundași adverși, și un trasor de la 25 de metri, la vinclu, a lui Liviu Nunu”, declară șeful clubului din Ivești despre jocul de duminică.  

Clubul din Ivești a început jocul cu formula: Covîț – Ion, Lupu, Iordache, Stoica – Paraschiva, Nunu, Alecsandrescu, Cucu– Batista, Sprânceană. Au mai intrat: Tiron, Dolea și Bobocea. Antrenor: Rusu Fănică.

”Aveam mare nevoie de această victorie, în care ne pusesem oricum mari speranţe. Îi felicit pe băieţi, cu această victorie ne-a mai crescut şi nouă moralul. Abordam meciurile următoare cu încredere în noi și cu siguranță vom reuși să continuăm performanța bună de anul trecut!”, a încheiat Sebastian Bobocea, cel care este și jucător la Gloria Ivești. 
După primele trei etape din campionatul Ligii a IV-a Gloria Ivești, medaliata cu bonz de sezonul trecut, este pe locul șapte în clasament cu patru puncte. În etapa a IV-a echipa din Ivești va juca pe terenul celor de la Avântul Drăgănești, urmând ca în etapa a V-a să joace pe teren propriu cu Unirea Braniștea.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal