Derby încheiat nedecis. Oțelul a remizat cu Gloria Buzău în derby-ul de promovare

11
Suporter Club Oțelul și SCM Gloria Buzău, principalele favorite la accederea în eșalonul superior din seria I a Ligii a III-a, au terminat la egalitate, scor  0 – 0, derby – ul de promovare în liga secundă din etapa a patra, Liga a III-a. 
Oțelul a fost echipa care a controlat jocul, dar fără precizie în fața porții. Adrian Sălăgeanu a fost cel mai periculos om în fața porții buzoienilor în prima repriză. Prima dată, în debutul meciului, minutul 5, fundașul de 35 de ani a executat impecabil o lovitură liberă de la aproape 30 de metri, portarul a respins spectaculos în corner. Apoi, în minutul 31 ”Sălă” a trimis în plasa laterală a porții din marginea terenului. Oaspeții s-au arătat timid în careul gălățean, au introdus balonul în plasa porții lui Ilescu, în minutul 30, dar nu a putu fi vorba de gol, arbitrul a fluierat o infracțiune a buzoienilor în prealabil.    
La reluare Oțelul a presat în marcare golului victoriei, Codreanu, șut de la distanță, Iorga, din cloțul careului, sau Stoian, cu capul pe lângă poartă, au irosit ocazii importante de a marca ale gălățenilor. În final Oțelul a împins jocul în treimea oaspeților, buzoienii au răspuns cum au putut, cu mingi bubuite și joc fragmentat cu toate mijloacele. În prelungiri Marius Matei a avut șansa marcării golului victoriei, dar portarul  Ionuț Gurău a trimis în corner.  
Oțelul: Iliescu – David, Moglan, Ghiocel, Sălăgeanu – Crihană, I. Codreanu (Chiriac) – Zaharia, Iorga (Vasile), Stoian (Cârjan), – Matei. Antrenor: Stelian Bordieanu. 

Oțelul – singura echipă fără gol primit în Liga a III-a 

După patru etape din seria I, Liga a III-a, Oțelul conduce în clasament cu 10 puncte, golaveraj 9 – 0, (singura echipă fără gol primit din toate cele 5 serii de Liga a III-a)  la egalitate de puncte cu SCM Gloria Buzău, golaveraj 8 – 2, și CSM Focșani (4 – 1). Pentru Oțelul urmează jocul de pe terenul celor de la Bucovina Rădăuți, locul 6 cu 9 puncte, urmând ca pe teren propriu Oțelul să joace în etapa a VI-a cu FC Botoșani 2. 

Debut pentru Laurențiu Iorga

În jocul cu Gloria Buzău pentru SC Oțelul a debutat Laurențiu Iorga, legendă roș – alb- albastră, campion cu Oțelul în 2011. Mijlocașul de 30 de ani a început meciul din postura de titular, iar spre finalul jocului a fost schimbat.  

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal