Derby-ul ”limitrofilor” din Liga a IV-a se joacă duminică la Galați, pe sinteticul de la Dunărea

52
Cele două localități limitrofe Galațiului cu reprezentare în primul eșalon județean, Tulucești (Agrostar) și Vânători (Avântul), se vor întâlni duminică, la Galați, în cadrul etapei a V-a din Liga a IV-a gălățeană. 
Jocul se va disputa de la ora 14.00, pe terenul sintetic al stadionului Dunărea, locul unde își desfășoară meciurile de pe teren propriu gruparea din Tulucești, până la rezolvarea problemelor cu infrastructura de la Tulucești. 
După pozițiile celor două echipe din clasament oaspeții, Avântul Vânători, pornesc favoriți. Echipa din Vânători, locul 5, a acumulat șapte puncte în cele patru jocuri disputate în acest sezon, iar meciurile din deplasare au fost încheiate cu rezultate pozitive, 2 – 2 la Ivești, cu Gloria (locul trei în precedenta ediție din Liga a IV-a), și 5 – 1 pe terenul celor de la Viitorul Costache Negri. Gazdele jocului de duminică au început sezonul ezitant, după ce au fost revelația precedentei ediții de Liga a IV-a, iar în jocurile de pe teren propriu au înregistrat o victorie importantă, scor 3 – 0, cu cei de la Victoria Independența. În clasament, înaintea jocului cu echipa din Vânători, Agrostar Tulucești este pe locul 12 cu 3 puncte.
Meciul de duminică va fi arbitrat de Vasile Dorel Carp, iar cei doi asistenți ai jocului vor fi: Florin Alexandru Vișan și Daniel Băraru. Observator al jocului a fost delegat Costache Ciubotariu.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal